Sinds kort ligt er een nieuwe huidverzorgingslijn in de Kruidvat. Namelijk de Kruidvat Skin Science Daily Defense. Deze lijn biedt de huid dagelijkse bescherming tegen schadelijke gevolgen van milieu-invloeden, zoals luchtvervuiling, UV stralen, IR licht en blauw licht van computers, smart phones, televisies en tablets. 

KRUIDVAT SKIN SCIENCE COLLECTIE

Kruidvat Skin Science

De Kruidvat Skin Science Daily Defense producten zijn zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten om de perfecte dagelijkse huidverzorging te bieden. De huid die blootgesteld wordt aan de schadelijke milieu-invloeden in een hyper-digitale wereld, vraagt om speciale verzorging. Om de huid te beschermen, te ontgiften en intens te hydrateren wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd complex, bestaande uit onder andere de volgende hoogwaardige ingrediënten.

INGREDIËNTEN

KRUIDVAT SKIN SCIENCE COLLECTIE

Citystem 

Is speciaal ontwikkeld om door de milieuvervuiling veroorzaakte huidproblemen aan te pakken. Deze natuurlijke actieve stof werkt in op de vorming van schadelijke radicalen en bouwt een beschermend schild op. Het ondersteunt het verdedigingssysteem van de huid, bevordert de huid te redeneren en voorkomt vorming van nieuwe rimpels.

Dynamic Radical Control Complex

Dit is een premium antioxidant met 24-uur actieve werking. Biedt overdag bescherming tegen de door de zon veroorzaakte oxidatieve stress, terwijl het ’s nachts bescherming biedt tegen vrije radicalen en het eigen anti-oxidatieve systeem van de huid ondersteunt. Helpt bestaande rimpels te vervagen.

Blue Light Protection Technology 

Dit heeft de unieke eigenschap de huid te beschermen tegen ‘digitale veroudering’  veroorzaakt door blootstelling aan blauw licht van computers, smartphones en tablets. De waardevolle cacaozaadpeptiden bevorderen een betere weerstand tegen oxidatieve stress veroorzaakt door hoogenergetische blauw lichtstralen.

DAGCRÈME

KRUIDVAT SKIN SCIENCE COLLECTIE

De Kruidvat Skin Science Daily Defense Anti Pollution Day Cream helpt de zichtbare en de onzichtbare schade aan je huid als gevolg van lucht- en lichtvervuiling tegengaan. De Anti-Pollution Technology met SPF 20 versterkt de natuurlijke weerstand van je huid en creëert hiermee een onzichtbaar schild. Dit schild beschermt je huid tegen het binnendringen van schadelijke verontreinigende deeltjes van het milieu, uv- en IR-straling. Een krachtig anti-oxidantcomplex met breed spectrum vult de anti-oxidantreserves van je huid aan en ondersteunt het huideigen verdedigingssyteem tegen vrije radicalen die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Het resultaat is een frisse en stralende huid.

NACHTCRÈME

KRUIDVAT SKIN SCIENCE COLLECTIE

De Kruidvat Skin Science Daily Defense Detoxifying Night Cream helpt je huid ontgiften en de zichtbare en onzichtbare schade als gevolg van milieu-invloeden die de huid overdag heeft opgelopen, herstellen. Een krachtig antioxidantcomplex met breed spectrum vult de antioxidantreserves van je huid aan, herstelt het huideigen antioxidatieve vermogen en helpt je huid regenereren gedurende de nacht. Gecombineerd met hydraterende bestanddelen die je huid beschermen tegen het vroegtijdig ontstaan van lijntjes en rimpeltjes. Het resultaat is een zuivere en stralende huid.

FACEMIST

KRUIDVAT SKIN SCIENCE COLLECTIE

De Kruidvat Skin Science Daily Defense Advanced Protection Face Mist creëert een onzichtbaar schild op je huid. Deze beschermt je huid tegen de zichtbare en onzichtbare schadelijke effecten van verontreinigende deeltjes in het milieu. Blue Light Protection Technology beschermt je huid tegen vroegtijdige huidveroudering als gevolg van oxidatieve stress die ontstaat bij blootstelling aan blauw licht van computers, smartphones, televisie en tablets. De verfrissende nevel met plantaardig antioxidant complex geeft directe hydratatie en verkwikking en is gemakkelijk altijd en overal te gebruiken. Het resultaat is een direct voelbaar en zichtbaar stralende huid.

MASKER

KRUIDVAT SKIN SCIENCE COLLECTIE

Het Kruidvat Skin Science Daily Defense Intense Purifying Clay Mask reinigt je huid intensief en onthult een frisse uitstraling. Het huidcomfort verbetert en je huid voelt gladder. De zelfverwarmende werking opent je huidporiën waardoor de natuurlijke ingrediënten je huid grondig en diep reinigen. Actieve kool werkt als een magneet en onttrekt poriën-verstoppers aan de huid. Witte klei heeft een sterk absorberende werking op verontreinigende deeltjes uit het milieu en een teveel aan talg. Groene thee, van nature rijk aan antioxidanten, helpt vrije radicalen neutraliseren. Het resultaat is een comfortabel aanvoelende en stralende huid. Vier maskertjes per verpakking.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Kruidvat Skin Science Daily Defense producten zijn speciaal op elkaar afgestemd en ideaal om in combinatie te gebruiken voor een optimaal resultaat. Leeftijd tussen den 25 en 55 jaar. Ze zijn vanaf nu te koop bij Kruidvat voor een prijs van 5,49 per stuk.

Pastel suit case gastblogger

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Esther van de Berg