Heb jij een overgevoelige huid die reageert op zonlicht? Ladival is dan misschien de bescherming voor jouw huid of die van je kindje. Deze zonnebescherming is namelijk speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Zoveel als nodig, zo weinig mogelijk.

LADIVAL

BESCHERM JE HUID MET LADIVAL

Ladival is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in zonnebrandmiddelen. Het principe luidt: Zoveel als nodig, zo weinig mogelijk. Dat geeft dus de nodige UV-A en UV-B bescherming en beschermt daarnaast ook tegen de schadelijke gevolgen van IR-A straling (dit is uniek in Nederland).
Maar bevat zo weinig mogelijk ingrediënten zoals de onnodige ingrediënten zoals parabenen, kleurstoffen, parfums en emulgatoren PEG’s. Deze zijn uit alle producten gelaten van het merk.
Naast de reguliere lijn heeft het merk ook nog een zonbeschermings-lijn specifiek gericht op kinderen.

GEZICHTSBESCHERMING

BESCHERM JE HUID MET LADIVAL

Deze zonbeschermende crème is verkrijgbaar in een SPF30 variant of een SPF50 variant. In deze review vind je de laatstgenoemde.
Het wordt omschreven als een intensief verzorgende zonnebrandgel voor het gezicht en is vrij van irriterende vetten, parfums, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
Een tube bevat 75ml en de crème is watervast.

BESCHERM JE HUID MET LADIVAL
BESCHERM JE HUID MET LADIVAL

Het wordt dus omschreven als een ‘gel’. Dat is het helemaal niet. Het is echt een dikke, romige crème. Bij het aanbrengen lijkt het heel wit maar dit wordt uitgesmeerd en trekt in de huid. Het laat dus geen witte waas achter. En dat is best fijn op het gezicht.
Ook is het prima te gebruiken onder de make-up. De crème is namelijk niet vettig en is een prima basis voor je foundation.
Qua geur is er niets spectaculairs aan maar dit had ik verwacht. Het bevat namelijk geen parfums en daardoor is de crème ook geurloos. Absoluut ideaal voor een gevoelige huid en voor die van mij. Ik krijg vaak pukkeltjes van zonnebrand in mijn gezicht maar dat voorkom ik dus met deze variant waar geen troep in zit!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BESCHERM JE HUID MET LADIVAL

Ladival is verkrijgbaar via de webshop van het merk. Hier vind je ook alle informatie die je wil weten. Zoals ingrediëntenlijsten, verschillende SPF hoogtes en ook de lijn speciaal voor kinderen.

Prijs:

  • Ladival – Zonnebrandgel voor de zongevoelige huid €15.75 (200ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May