De Make-up Eraser kennen jullie inmiddels wel. Dé doek om je make-up te verwijderen. De reiniger Infuse ken je waarschijnlijk nog niet. Waar je voorheen iedere dag je doek in de was moest gooien kun je nu de doek reinigen met deze speciale ‘wash’!

MAKE-UP ERASER

NIEUW: INFUSE MAKE-UP ERASER REINIGER

De Make-up Eraser is welbekend onder de beautyliefhebbers. In het begin was ik eerlijk gezegd wel een beetje sceptisch. Het verwijderen van make-up met een doek zonder reiniger? Hmmm.
Het is dus een doek dat belooft om al je make-up eraf te halen zonder toevoeging van zeep, parfums etc. Ideaal dus voor als je een gevoelige huid hebt, je nooit zin hebt om je make-up te verwijderen, als je op reis bent of als je gewoon echt lui bent. En het werkt echt! Je hebt verder niets nodig, geen gezichtsreiniger of zeep. Mega fijn. Het artikel over make-up eraser zelf vind je hier. Vandaag heb ik het over de reiniging voor je doek!

NIEUW: INFUSE MAKE-UP ERASER REINIGER

Infuse

The Original MakeUp Eraser heeft er een nieuwe BFF bij. Namelijk de Infuse Anti Oxidant Wash. Deze wash bevat onder andere de gezonde antioxidanten Vitamine C, Biologische Groene Thee, Blauwe Bessen en Aloë Vera.
Infuse je doek met dit magische reinigingsmiddel om alle make-up vlekken makkelijk te verwijderen tussen de wasbeurten in.

NIEUW: INFUSE MAKE-UP ERASER REINIGER
NIEUW: INFUSE MAKE-UP ERASER REINIGER

Dit was inderdaad wat ik mistte. Een reiniging voor je doek. Ik draag (bijna) iedere dag make-up en de doek is zó fijn omdat zelfs mijn mascara ermee wordt verwijderd.
Minder fijn is dat ze daarna in de was moeten omdat ze gewoon vies zijn. Hierdoor heb ik verschillende doeken aangeschaft.
Nu kan ik dus tussen de wasbeurten door de doek reinigen met een middeltje dat de doek schoonmaakt (it really does) en ingrediënten bevat die ook goed zijn voor de huid.
De wash is een transparante gel en ruikt neutraal. Best jammer want ik hou van geurtjes. Misschien een leuk idee om in de de Infuse toekomst in verschillende geuren uit te brengen? :-). Het doet wel precies wat het zegt. Het maakt de doek schoon, zelfs de foundation en de mascara worden verwijderd van de doek. Top!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

NIEUW: INFUSE MAKE-UP ERASER REINIGER

MakeUp Eraser is verkrijgbaar bij onder andere de webshop van Douglas., Ici Paris XL en Boozyshop. Ook in de fysieke winkels van de eerstgenoemden vind je de doeken en de Infuse.

Prijs:

  • MakeUp Eraser Infuse €11.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May