Eos is een merk dat je vast al kent. Bekendst vanwege haar lipproducten. Deze EOS Bodylotion ken je misschien nog niet, in de heerlijke geur Berry Blossom. En die moet zeker een kans krijgen om gereviewd te worden. In dit artikel vind je er alles over.

EOS (EVOLUTION OF SMOOTH)

EOS BODYLOTION REVIEW

Eerst even wat informatie over het merk zelf. EOS betekent: Evolution Of Smooth en hebben een heleboel fijne lipbalms uitgebracht die allemaal even lekker ruiken en de lippen goed verzorgen.
Ze zijn het bekendst vanwege de lippen producten, maar wist je dat ze ook handcrèmes, bodylotion en scheercrème verkopen?
De producten zijn niet geheel vegan omdat het bijenwas bevat, maar verder bevatten de producten geen dierlijke ingredienten. De producten kun je vinden bij onder andere Douglas.
Voor meer artikelen over EOS kijk je even hier.

EOS BERRY BLOSSOM BODYLOTION

EOS BODYLOTION REVIEW

Vaak hebben jullie de lippenbalsems van Eos voorbij zien komen. En deze keer is het de beurt aan een Bodylotion van het merk. Namelijk de Berry Blossom Bodylotion.
De lotion belooft een zichtbaar zachte en mooie huid vanwege de unieke formule. Deze is namelijk verrijkt met natuurlijke shea boter extracten, Vitamine E en avocado olie. Dit zorgt voor een intensieve hydratatie 24 uur lang.
De lotion belooft snel in te trekken en heeft een zachte bessen geur.

EOS BODYLOTION REVIEW
EOS BODYLOTION REVIEW

De bodylotion voelt aan als een bodylotion. Het is namelijk vloeibaar en echt een crème. Persoonlijk houd ik van body butters (die zijn wat dikker) maar ik vind deze lotion toch ook wel erg lekker voor de zomerse dagen. Ook vanwege de geur. Hij ruikt namelijk inderdaad lekker fruitig naar bessen en heeft een zoetige en zachte geur. Lekker fris.
Ook trekt het inderdaad best snel in. Voor de winter kies ik liever voor een vettere crème maar ben je daar niet zo gek van dan is dit ideaal voor jou.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

EOS BODYLOTION REVIEW

EOS is verkrijgbaar bij Douglas en ook bij Evolotionofsmooth.com.

Prijs:

  • Eos – Berry Blossom Bodylotion €7.99 (200ml) €13.21 (350ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May