Als je houdt van sheet maskers dan moet je dit echt even bekijken. De nieuwste maskers van Starskin combineren sheet maskers met gezichtsoliën. Door de Camellia olie te combineren met het masker krijg je dus een dubbel effect!

STARSKIN

Starskin Sheet masker met camellia

STARSKIN®  is inmiddels wel een bekend merk. Het is gecreëerd op basis van de kennis van dermatologen en schoonheidsspecialisten en is wordt geproduceerd in Korea. .Een verbluffend perfecte teint. Een gezonde, stralende gloed, alsof de huid van binnenuit verlicht wordt. Iedere vrouw vraagt zich af wat de beauty geheimen zijn van de glamoureuse filmsterren die over de rode loper flaneren. Nou, dat is volgens het merk dus Starskin. Hiermee worden Hollywoods beste geheimen onthuld.
Niet geheel onbelangrijk: Alle producten zijn vrij van parabenen, siliconen, sulfaten, minerale oliën en chemische kleurstoffen. Verder is het merk OOK nog eens gecertificeerd cruelty free ♡
Wil je meer maskertjes zien? Die heb ik ook voor je geprobeerd en vind je op deze pagina.

CAMELLIA OLIE

Starskin Sheet masker met camellia

Ik begin met het uitleggen wat de Camellia olie inhoudt en waarom dit bij de maskers zit.
Japanse Camelliazaadolie is een kostbaar beauty ingrediënt dat al eeuwenlang in Oost-Azië wordt gebruikt. En dan met name door de Geisha’s. Zij moesten er namelijk goed uitzien en gebruikten deze olie voor een gezonde, zachte en flawless huid.
Het is een droge lichtgewicht olie en behoort tot de skincare superfoods die de huid intens voedt en verzacht dankzij de hoge concentraties vetzuren, omega’s en Vitamine A, B, D en E. Deze olie bevat in vergelijking met andere natuurlijke oliën het hoogste percentage oleïne (tot wel 82%) wat betekent dat het een van de meest voedzame oliën voor de huid is.

De Camellia olie is geschikt voor alle huidtypen en brengt de huid in balans. Verder is het een lichtgewicht olie en niet-comodogeen, absorbeert het gemakkelijk en snel in de huid, bevat natuurlijke anti-oxidanten en verhoogt de collageen aanmaak.

Ik heb het al een aantal keer gezegd. Maar ik herhaal het gewoon nog een keer. Ik ben een verfent gebruiker van gezichtsoliën en heb een gecombineerde huid.
Een gezichtsolie kan namelijk worden gebruikt bij een vette én een droge huid. Het heeft zelfs fantastische voordelen voor de acné-gevoelige huid.
De olie brengt namelijk de talgproductie in balans, draagt bij aan hydratatie en herstel en het verzacht de huid.

VOEDENDE EN ANTI-RIMPEL MASKER

Starskin Sheet masker met camellia

Starskin heeft twee verschillende maskers uitgebracht in deze range. En ik ben met het Voedend- en Anti-Rimpel Masker.
Dit Benitsubaki sheet masker is verrijkt met rimpel-egaliserend hyaluronzuur, arginine en aminozuren. Dit zorgt ervoor dat de doffe en de droge huid wordt gevoed en verzorgt. De rimpeltjes en fijne lijntjes verminderen en de jeugdige veerkracht van de huid wordt herstelt.

VOEDENDE EN VERHELDERENDE MASKER

Starskin Sheet masker met camellia

Het volgende masker is Voedend en Verhelderend. Dit is ook een Benitsubaki sheet masker en barst van de radiance-boosting superhelden: niacinamide, extract van de moerbeiboomschors en extract van de pioenrooswortel. Dit zorgt ervoor dat de doffe en droge huid gevoed en verzorgt wordt en laat een prachtige glow tevoorschijn komen.

STAP 1

Starskin Sheet masker met camellia

Scheur aan de bovenkant bij de stippellijn het vakje open waar de olie in zit.

STAP 2

Starskin Sheet masker met camellia

Klik het plastic flaconnetje open door deze naar de zijkant te drukken.

STAP 3

Starskin Sheet masker met camellia

Breng de olie aan over het hele gezicht.

STAP 4

Starskin Sheet masker met camellia

Haal het sheet maskertje uit de verpakking en vouw deze open.

STAP 5

Starskin Sheet masker met camellia

Breng het masker vervolgens aan op het gezicht. Deze laat je een minuut of 15 zitten en vervolgens kun je hem verwijderen.
Ik merkte dat er een hoop serum/olie op de huid achterbleef. Dit dep je dan in de huid.
Ik raad aan om deze maskers in de avond te gebruiken. Zo kan de olie en het serum ’s nachts als je slaapt goed intrekken.
Ik vind het heerlijke maskertjes. Kan ook niet anders want ik ben sowieso gek van gezichtsolie.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Starskin Sheet masker met camellia

De producten van Starskin zijn allemaal verkrijgbaar bij Douglas.

Prijs:

  • Starskin 2-Step Oil Sheet Masks €9.95 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May