Ja! Body lotion Spray’s! We willen het beste voor onze huid en insmeren is belangrijk. Door tijdsdruk vergeten we het vaak. De Kneipp Body lotion Spray is de snelste body care met alle voordelen van Kneipp: effectieve natuurlijke huidverzorging gecombineerd met een heerlijke geur. Ben je nieuwsgierig?

BODYLOTION SPRAY

KNEIPP: BODYLOTION SPRAY'S REVIEW

De Body lotion Spray is verkrijgbaar in twee geuren: Silky Secret en Patchouli.
Kneipp Silky Secret is een nieuwe productlijn, heeft een verrassende zachte geur en maken de huid zijdezacht. Speciale ingrediënten als zijdeboombloesem en melkproteïne.
De zijdeboombloesem worden de bast en de bloemen al eeuwenlang gebruikt in China tegen slapeloosheid, stress en depressies. Tegenwoordig wordt het ook gebruikt als geurend bestanddeel voor verzorgingsproducten die de regeneratie en elasticiteit van de huid ondersteunt.
Melkproteïne hydrateren de huid, ook werken ze kalmerend. Dit zijn de eiwitten die in melk zijn te vinden. Cleopatra gebruikte melk om haar huid te verzachten.

Patchouli is een kruid, veel mensen kennen het van wierookstokjes. Patchouliolie heeft een kamerend effect. Het helpt de huid om in balans te blijven. Naast patchouli bevat het ook hoge percentages van natuurlijke plantenoliën die intensief verzorgend werken.
Klinkt allemaal heel goed! Ik ben vooral benieuwd naar hoe dat nou werkt, een body lotion spray?

KNEIPP: BODYLOTION SPRAY'S REVIEW

Heel bijzonder! Als je het eruit spuit wordt het een mousse die dan weer verandert naar een lotion. Ik heb dit nog niet eerder zo gezien. De Body lotion Sprays smeren heel makkelijk uit en trekken heel snel in, wat ik belangrijk vind aan een body lotion. Het sprayen zorgt ervoor dat je het product super snel op je lichaam hebt waardoor je direct kan smeren.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

KNEIPP: BODYLOTION SPRAY'S REVIEW

De producten van Kneipp zijn te koop in vrijwel alle drogisterijen in Nederland. Denk aan Etos, Trekpleister, Kruidvat enzovoorts.
Ook kun je de Kneipp producten natuurlijk online vinden en voor meer informatie over de producten zelf kun je terecht bij de website van Kneipp. Via deze site kun je trouwens ook doorklikken om de producten te kopen!

Prijs:

  • Kneipp Bodylotion Spray €9.99 (200 ML)
Liefs melanie
Lipsonfire gastblogger

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May