De NARS Orgasm collectie is één van de meest verkochte lijnen. En dat snap ik, de producten zijn voor mij ook favorietjes. De Orgasm lijn is ook helemaal vernieuwd en heeft er een blush, een loose highlighter, een lipbalm en een lip lacquer bij gekregen. Kijk je mee?

NARS

NARS ORGASM

NARS is sinds 2017 (weer) in Nederland te koop! Een hele hoop jaren geleden werd het merk ook al in Nederland verkocht, maar uiteindelijk hebben ze besloten om dit niet meer te doen. Als gevolg een hoop verdrietige narsissists. Nu moest je echt naar het buitenland of uit het buitenland bestellen als je iets van het merk wilde.
Sinds afgelopen jaar niet meer! Want vanaf september 2017 wordt NARS verkocht bij de Bijenkorf. Sowieso online, maar ook kun je terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs. Meer artikels over de producten van NARS vind je hier!

NARS ORGASM

NARS ORGASM

De NARS Orgasm 2018 Collectie bestaat uit vier nieuwe producten voor de lippen en de wangen. De Afterglow Lipbalm voegt een intense touch toe met de Orgasm Full Vinyl Lip Lacquer. De Illuminating Loose Powder is een zalige highlighter en de oversized Orgasm Blush is een limited edition.
De verpakkingen zijn prachtig om te zien. De verpakkingsdoosjes zijn roségoud van kleur en ook de details op de producten zelf zijn die kleur. Hierdoor straalt het niet alleen luxe uit maar ook de glow die de collectie belooft jou te geven.

ORGASM AFTERGLOW LIPBALM

NARS ORGASM

De Orgasm Afterglow Lip Balm is dus, zoals de naam al zegt, een balm voor de lippen. De balm heeft een transparante finish in de orgasm-tint en heeft een onweerstaanbare glans.
Toegevoegd is het Monoï Hydrating Complex en maakt de lippen zacht. Verder bevat de lipbalm ook anti-oxidanten die zorgen voor bescherming van de lippen.

NARS ORGASM
NARS ORGASM

Het uiterlijk van deze lipbalm is al zalig om te zien. Hij zit bij mij al een aantal weekjes standaard in mijn handtas. Het is namelijk een fijne lipbalm om te gebruiken, het voelt lekker op de lippen. Zoals een balm ook zou moeten voelen. Het roze tintje dat is toegevoegd staat mooi op zich (dus zonder lipstick eronder) maar kan ook worden gebruikt over bijvoorbeeld een matte lipstick.
De kleur is helemaal mijn dingetje, dus ik ben hier absoluut al fan van!

ORGASM ILLUMINATING LOOSE POWDER

NARS ORGASM

De Orgasm Illuminating Loose Powder is een zijdezachte losse poeder die het licht op de huid weerkaatst en hierdoor een natuurlijke glow creëert.
De glow zorgt voor een glans, vervaagt imperfecties en smelt perfect met de huid samen.

NARS ORGASM
NARS ORGASM

Deze highlighter (zo noem ik het maar even voor het gemak) had ik stiekem al eens geprobeerd op een event. En zowaar het was orgastisch dus de naam doet recht aan deze poeder. Kijk maar naar de swatch. Zó mooi! Ik hou ervan.
Wanneer je de poeder aanbrengt met een kwast kun je het heel subtiel aanbrengen en opbouwen tot een glans zoals op de swatch te zien is. Het smelt inderdaad fijn met de huid samen en is daardoor goed blendable. De kleur is rosé/goud en staat prachtig bij een gebruinde huid in de zomer. Maar ook de lichte huid kan deze poeder goed hebben.

ORGASM BLUSH (LIMITED EDITION)

NARS ORGASM

Deze Orgasm Blush is een limited edition. Het is namelijk een oversized blush. De originele blush is bijna de helft kleiner van formaat.
Deze blush is bekroond en een perfecte mix tussen peachy pink en golden shimmer. Het zorgt voor het ultieme ‘natuurlijke blos-‘effect op de wangen.

NARS ORGASM
NARS ORGASM

In principe is dit dezelfde versie als de originele blush van de Orgasm collectie. Ik moet alleen zeggen dat deze gepigmenteerder lijkt te zijn dan de ander (die heb ik ook).
De blush is eigenlijk een combi tussen een blush en een highlighter. Als je echt van een glow houdt dan gebruik je het allebei maar in principe is het niet nodig.
De tint is goud/roze en staat dus ook prachtig op de gebruinde huid maar óók op de pale skins.
Zelf ben ik niet zo heel gek van deze blush, door dat highlighter effect wat erin zit. Ik gebruik liever beide apart. Maar voor in de zomer wel een mooi product als ik zo min mogelijk make-up wil dragen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

NARS ORGASM

NARS is te koop bij de Bijenkorf. Natuurlijk kun je alles online shoppen, maar als je wilt weten welke kleuren je nodig hebt (wel handig met huidproducten) dan kun je het beste even de Bijenkorf binnen stappen. De make-up artists van de NARS counters kunnen je trouwens altijd adviseren of helpen met het kiezen van de juiste producten.
De nieuwe NARS Orgasm collectie is vanaf 1 juni 2018 te koop (nog 2 dagen dus!).

Prijs:

  • NARS Orgasm Afterglow Lip Balm €27
  • NARS Orgasm Illuminating Loose Powder €27
  • NARS Orgasm Blush (limited edition) €31.50

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May