Laatst zag je de Hydrating Burst uit de Vital C lijn van Image Skincare. Nu is het de beurt aan het Overnight Mask. Met dezelfde voordelen van onder andere Vitamine C en heel makkelijk te gebruiken. Want: ’s nachts als je slaapt. Ik testte hem uit!

IMAGE SKINCARE

Image skincare overnight mask met vitamine c

Hier in Nederland is Image Skincare nog niet een heel gevestigde naam maar ze zijn hard onderweg. Het merk is van oorsprong Amerikaans en mega bekend en populair daar. Het merk valt onder de high-end cosmetica en is ontwikkeld door Janna Ronert (CEO) en is van oorsprong schoonheidsspecialiste en Dr. Marc Ronert die een plastisch chirurg is.
Hun main focus is Age Later en ze hebben voor ieder huidtype of huidprobleem wel een product. Het merk bestaat niet alleen uit producten, maar ook uit behandelingen (die je overigens ook in mijn kliniek: Clinic63 kan laten doen). Meer artikels over dit merk kun je hier vinden.

Image skincare overnight mask met vitamine c

VITAL C OVERNIGHT MASK

Het Vital C – Overnight Mask van Image Skincare zorgt voor je huid terwijl je slaapt. Het bevat namelijk een drievoudig mineralencomplex dat de huid voedt en verzorgt. Hierdoor krijgt de huid weer een vitale uitstraling.
De huid wordt tijdens je slaap gehydrateerd, en worden essentiële bestanddelen in de huid opgenomen. Zoals blauwalg-extract (dit is een natuurlijke vorm van retinoïde) dat fijne lijntjes vermindert en zorgt voor een gave huid. De toegevoegde Hematiet en malachiet bieden unieke verzorgende eigenschappen voor een vermoeide huid.
Het masker is goed te gebruiken bij een droge/gedehydrateerde, een gevoelige en een geïrriteerde huid.

Image skincare overnight mask met vitamine c
Image skincare overnight mask met vitamine c

Het eerste wat mij opviel was de geur. Die is ZO lekker! Ik ruik echt de citrusvruchten geur. Alsof ik een sinaasappel op mijn gezicht smeer. Alleen dan lekkerder natuurlijk.
De textuur is jelly-achtig, een soort drilpudding idee en je hebt maar weinig nodig voor het hele gezicht. Je doet dus echt wel lang met deze pot.
De gel trekt prima in maar er blijft toch een zeker (prettig aanvoelend) laagje achter op de huid. De volgende dag is mijn huid glad en zacht en heb ik geen break-outs of rodere plekjes dan de dag ervoor. Na langduriger gebruik merk ik dat het zelfs afneemt.
Ik moet zeggen dat ik dit product uit de Vital-C lijn het allerlekkerst vind tot nu toe. Zeker omdat het een masker is die je ’s nachts gebruikt. Lekker makkelijk ook dus!

Image skincare overnight mask met vitamine c

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Image skincare overnight mask met vitamine c

In Nederland wordt dit merk door 500 instituten verkocht maar het makkelijkst is natuurlijk om het via de webshop te kopen. Daar kun je ook advies krijgen maar ook de locaties vinden waar de behandelcentra zitten. Bij mijn eigen kliniek: Clinic63 verkopen ze dit merk ook én voeren ze de behandelingen uit van Image Skincare.

Prijs:

  • Image Skincare: Vital C – Overnight Hydrating Mask €70 (gemiddelde prijs).

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May