Vorige maand was ik bij het Hypnôse gala van Lancôme ter ere van de 40-jarige verjaardag van de mascara. Het was niet alleen sjiek, maar ook ontzettend leuk! Natuurlijk kregen we een goodiebag mee. In dit artikel zie je een impressie van het feest en unbox ik de goodiebag voor jullie!

COUCOU LANCÔME

COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING
COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING
COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING
COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING

Het feest vond begin mei plaats in Amsterdam in de Amsterdam Tower. Een prachtige locatie. Zoals je kunt zien was de dresscode gala (a little bit awkward voor miss Casual Cate). Maar het was een zalig feestje. Met heerlijke drankjes, hapjes en vermaak (een dj, waarzegster en illusionist). De goodiebag was wederom fantastisch en hieronder laat ik je zien wat erin zat

(Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door John Stapels)

GOODIEBAG

COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING

In de goodiebag zaten verschillende producten. Maar de Hypnôse mascara kon natuurlijk niet missen. Want daar draaide het allemaal om. De producten waren allemaal specifiek voor de ogen en de wenkbrauwen om een prachtige mysterieuze ooglook te kunnen creëren.
Het tasje is trouwens super cute! Met allemaal lipsticks en lipafdrukken gedrukt.

HYPNÔSE MASCARA & PRIMER

COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING

Allereerst natuurlijk de Hypnôse Mascara en ook de Cils Booster XL Primer.
De primer is een witte mascara basis die de wimpers omhult en voorbereidt op de make-up. Niet alleen is het hierdoor makkelijker om je make-up aan te brengen maar het effect van de mascara wordt ook versterkt. Dus langere en volle wimpers!
De mascara zelf is natuurlijk een icoon. De wimpers worden bij iedere streek tot wel zesmaal dikker en maakt de wimpers glad zonder klontjes te geven.

BEFORE

COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING

MET PRIMER

COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING

AFTER

COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING

Whoah! Wat een verschil. Ik snap dat deze mascara een favoriet is van zoveel dames en ik snap ook dat ze al 40 jaar bestaat. Raar eigenlijk dat ik de mascara nog niet eerder heb uitgeprobeerd. Maar sindsdien gebruik ik dus deze iedere dag. Hij loopt niet uit en geeft inderdaad geen klontjes!
De primer zorgt voor dikkere wimpers merk ik. En misschien scheelt het ook wel met het uitlopen. Het is in ieder geval fijn in gebruik. Hoewel ik ongeduldig ben en iets langer moet wachten dan normaal tot de primer is opgedroogd voordat ik de mascara kan aanbrengen.

OMBRE HYPNÔSE STYLO

COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING

De Ombre Hypnôse Stylo’s zijn simpelweg gezegd oogschaduw sticks. De kleuren in dit artikel zijn Taupe Quartz en Violet Eternel.
Het is een romige structuur dat makkelijk over de huid glijdt en goed blendable is. Het heeft een parelachtige finish en een langhoudend effect. Tot wel 24-uur lang.

COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING
COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING

Deze sticks kende ik al en had ik ook al. Alleen dan andere kleurtjes (gelukkig). Wat zo fijn is aan deze sticks is dat ze heel gemakkelijk in gebruik zijn. Je brengt het aan op je ooglid en blend het uit met de vingers. Ook het combineren van kleuren is geen probleem. Ik gebruik ze vaak als ik haast heb of als ik geen zin heb om een hele ooglook te maken. En het ziet er trouwens uit alsof ik heel veel werk eraan heb gehad 😉

BROW DENSIFY

COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING

De Brow Densify Powder to Cream Eyebrow Filler & Enhancer is helemaal niet. En nog niet eens in Nederland te koop (don’t worry, komt nog).
Het is een cream die verandert in een poeder na het aanbrengen op de wenkbrauw en wanneer het in aanraking komt met de huid geeft het een mooi 3D effect voor een natuurlijke brow.

COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING

Dit product vind ik ontzettend leuk. Ik hou van wenkbrauw producten en die gebruik ik ook dagelijks. Mijn 90’s tijd is namelijk nog zichtbaar. Ik heb prachtige wenkbrauwen, maar met gaten..
Dit product is daar dus super geschikt voor. Het vult de gaatjes en maakt de wenkbrauw net iets mooier zonder de ‘instabrow’ te creëren. Je maakt dus eigenlijk een heel mooie natuurlijke brow met dit product. En dat is dit jaar weer helemaal de trend by the way.
Hij blijft ook de hele dag goed zitten en voelt licht en prettig aan. Alsof ik niets op heb.
PS. Ik heb de Brow Densify gebruikt bij de voor- en na foto’s van de mascara hierboven!

BI-FACIL EYE MAKE-UP REMOVER

COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING

Tot slot nog een product om al deze producten mee te verwijderen aan het einde van de dag. Namelijk de Bi-Facil Sensitive Eyes Instant Cleanser. Een oogmake-up remover die geschikt is voor alle ogen, ook de gevoelige en lensdragende ogen. De cleanser heeft 2-fasen, namelijk olie en water en verwijdert zelfs waterproof mascara zonder een vettige huid achter te laten.
Persoonlijk één van mijn favoriete remover. Ik gebruik hem al redelijk lang. Ik heb vaak een rode & geïrriteerde huid rond mijn ogen na het reinigen van mijn oogmake-up. Dat heb ik met deze cleanser dus niet. Fijn!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING

De producten van Lancôme zijn verkrijgbaar bij alle grote parfumeries. Zoals Douglas, Ici Paris XL maar ook bij de Bijenkorf. De prijzen hieronder kunnen verschillen per winkel.

Prijzen:

  • Hypnôse Mascara €34
  • Cils Booster XL €34
  • Ombre Hypnôse Stylo €26
  • Brow Densify €26
  • Bi-Facil Cleanser €35 (125ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May