Door Liset – Ben je op zoek naar een compact oogschaduwpalette met mooie, warme tinten? Dan word je vast blij van het nieuwe Urban Decay Naked Petite Heat palette. Dit kleine zusje van het originele Naked Heat palette stond stiekem al een tijdje op mijn verlanglijstje en vandaag laat ik je hem uitgebreid zien!

URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT PALETTE

REVIEW | URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT EYESHADOW PALETTE
REVIEW | URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT EYESHADOW PALETTE

Petite Heat

Misschien ken je het grote Urban decay Naked Heat palette al. Deze bevat in totaal twaalf amberachtige kleuren met neutrale tinten zoals warm bruin, smeulend oranje en rijk oker. Het nieuwe Urban Decay Petite Heat eyeshadow palette is op dit palette geïnspireerd en bevat zes warme kleuren; vijf matte tinten en één semi-matte tint die je heel goed als highlighter kunt gebruiken.

REVIEW | URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT EYESHADOW PALETTE
REVIEW | URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT EYESHADOW PALETTE

Het fijne aan dit kleine palette is dat hij zo compact is. Ideaal voor op reis dus! En er is goed aan een divers kleurenpalette gedacht; van zacht en zwoel tot aan intens en vurig. Dat maakt het palette tot een heel gewild oogschaduwdoosje, hij is namelijk multi-inzetbaar!

PRACHTIGE KLEURNAMEN

Het Urban Decay Naked Petite Heat palette bevat allemaal warme en zwoele kleuren. De tinten passen heel goed bij een smokey ooglook, maar je kunt ook gaan voor een neutrale dagmake-up. Dat maakt het zo leuk; je kunt er mee experimenteren tot een look die bij jouw stijl past.

Dit palette is mij eigenlijk op het lijf geschreven, want zelf kies ik ook graag voor oranje, bruine of paarse tinten. Love it! En weet je, Urban Decay is een ster in mooie namen verzinnen. Van links naar rechts zie je hierboven:

Inhale – Vibrate – Hot Spell – Wild Thing – Heist – Strike

REVIEW | URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT EYESHADOW PALETTE

Inhale is een zachte, crème nude tint met een fijne shimmer. Hij is goed gepigmenteerd, maar doordat hij haast dezelfde kleur heeft als mijn eigen huid, zie je hem niet goed op de foto.
Vibrate is een lichtbruine, matte tint die veel kleur afgeeft.
Hot Spell is een caramelbruine, matte oogschaduw met een warme oranje ondertoon. Hij is prachtig!
Wild Thing is duidelijk een ‘burnt orange‘ tint. Wederom mat en geeft veel kleur af.
Heist is warme bruine/oranje tint met een matte finish.
Strike is een donkere aubergine kleur. Hij geeft veel kleur af en is mooi mat.

MAKE-UP LOOK

REVIEW | URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT EYESHADOW PALETTE

Op bovenstaande foto draag ik alle zes de kleuren. Je kunt er zoveel kanten mee op en het verveelt eigenlijk nooit. Ik vind het Urban Decay Naked Petite Heat palette ideaal voor iedere dag en als ik op vakantie ga, zal ik hem zeker mee nemen!

REVIEW | URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT EYESHADOW PALETTE
REVIEW | URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT EYESHADOW PALETTE

CONCLUSIE

Het Urban Decay Naked Petite Heat eyeshadow palette ziet er niet alleen maar mooi uit, hij is qua kwaliteit top te noemen en werkt heel fijn. De kleuren blenden mooi uit op je oog, de kleurafgifte is geweldig te noemen en de kleuren zijn goed gekozen als je van warme tinten houdt. Wat mij betreft is dit echt een aanrader!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

REVIEW | URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT EYESHADOW PALETTE

Ben je nieuwsgierig geworden? Gelukkig is het Urban Decay Naked Petite Heat eyeshadow palette goed verkrijgbaar in Nederland. Hij kost €32,- en wordt exclusief verkocht bij Ici Paris XL en op iciparisxl.nl.

Wat vind jij van dit Naked Petite Heat palette? Zijn dit jouw kleuren? 

Wil je meer lezen van mij? Ik heb ook mijn eigen beauty- en fashionblog op Beautydagboek.com.

Liefs Liset

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
De foto’s en de tekst zijn gemaakt door Liset

May