De Styletone mei box kwam van de week in de brievenbus! En de buitenkant zag er alvast heerlijk uit. Het kan niet anders dan dat het thema iets met zomer te maken heeft. Benieuwd? In dit artikel unbox ik de Styletone mei editie! 

STYLETONE BOX

UNBOXING STYLETONE MEI BOX 2018!

De Styletone box is één van de goedkoopste beautyboxen die ik ken. Je betaalt namelijk maar €12,50 per maand en krijgt daarvoor iedere maand minimaal 5 fullsize producten.

De Styletone box is vrijwel altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.

MINI MAGAZINE

UNBOXING STYLETONE MEI BOX 2018!

Zoals iedere maand vind je een mini magazine in de box. Waarin leuke tips staan, foto’s van de vorige box en alle informatie over de producten die in de box zitten.
Het magazine is niet echt iets waar je een middagje voor kan zitten hoor, het is namelijk niet heel veel maar wel erg handig en superleuk vormgegeven. Ook vind je er de mooiste foto’s van de vorige Styletone box die op social media zijn gedeeld.
En deze maand sta ik er alweer een keer in, en jawel, met de mooiste foto (ja, sorry vind ik gewoon). Leuk weer!
Het thema van deze maand is: een voorproefje op de zomer. Het kon ook niet anders met het prachtige weer van afgelopen week. Hopelijk komt dat weer terug.
Nog een nieuwtje: Styletone heeft nu het magazine in het Nederlands geschreven. Handig!

Styletone mei box

OOGSCHADUW

UNBOXING STYLETONE MEI BOX 2018!

Ohh ziet er al goed uit. De 6 Shades of Nude Oogschaduw van Cougar t.w.v. €14.85. Het merk Cougar is al eens voorbij gekomen in de Styletone box. Het kwam me namelijk al bekend voor.
Deze oogschaduw bevat maar liefst 6 verschillende tinten en kun je gebruiken op een werkdag maar ook tijdens een avondje uit. Je kunt door de keuze uit de tinten namelijk zelf je look creëren.

UNBOXING STYLETONE MEI BOX 2018!
UNBOXING STYLETONE MEI BOX 2018!

Hier word ik enthousiast van! 1 klein doosje met verschillende kleuren. Makkelijk om mee te nemen én helemaal mijn kleuren. Het enige wat ik jammer vind is dat er geen matte poeders bij zitten. Maar de tinten zijn wel goed. Beneden zit een lichte highlight kleur en bovenin een donkere kleur waarmee je weer een smokey look kan maken. Dit ga ik absoluut gebruiken.

MASCARA

UNBOXING STYLETONE MEI BOX 2018!
UNBOXING STYLETONE MEI BOX 2018!

Vervolgens vind ik een mascara, namelijk de Lash Mob Limitless Mascara – Black with a Bang met een waarde van €8.60.
Deze mascara belooft je het drama wat je wil op je wimpers. De textuur is crème-achtig en makkelijk aan te brengen. Wat heel fijn is, de mascara is klontervrij, het verhoogt de groei van je wimpers en bevat anti-oxidanten.
Ik moet hem nog proberen maar het klinkt wel goed. Ook is dit product diervriendelijk en parabenenvrij.

NAGELRIEM OLIE

UNBOXING STYLETONE MEI BOX 2018!

Ik dacht eerst dat het een oogmake-up remover was. Maar het is de Cuticle Oil van Seacret t.w.v. €12.95.
De olie bevat de natuurlijke kracht van de zee. Deze nagelriem olie bevat namelijk ingrediënten uit de Dode Zee. Deze olie voor je nagelriemen zorgt voor hydratatie van de nagel én de huid eromheen. Handig is het tuutje, als je even knijpt in het flesje komt er een druppeltje uit. Net genoeg voor één nagel. De olie is geurloos en trekt lekker snel in, geen vettige vingers dus.

HIGHLIGHTING PENCIL

UNBOXING STYLETONE MEI BOX 2018!

Precies dit potlood heb ik al! Het is de Highlighter Pencil van Jelly Pong Pong. Een merk dat ik écht superfijn vind en er altijd leuk uitziet.
Het potlood is een highlighter, een oogschaduwbasis en een concealer in één. Het bevat Maracuja en Rooibos thee-extracten en krachtige natuurlijke ingrediënten.
Ik gebruik dit potlood het liefst voor onder mijn wenkbrauw (hello flawless brows) en in mijn waterlijn. Love this. Fijn dat ik weer een nieuwe heb!
Het potlood heeft een waarde van €17.95.

OOGPOTLOOD

UNBOXING STYLETONE MEI BOX 2018!

Tot slot zit er nog een kohlpotlood in de box. Namelijk de 4 Ever Khôl van Mesauda Milano met een waarde van €9.80.
Ook dit merk kende ik al en vind ik een mooi merk. Dit potlood is een waterbestendig oogpotlood dat bekend staat om haar textuur en die bestand is tegen water en zweet.
Het potlood heeft een draaifunctie waarmee je het potlood omhoog duwt, ik vind dit altijd fijner werken als een puntenslijper, die zit er overigens ook bij om het puntje weer scherp te krijgen. Ook vind je onderop een sponsje waarmee je het oogpotlood kunt blenden. Supermakkelijk.
Ik heb de groene versie maar het kan ook dat je de paarse variant in je box hebt!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

UNBOXING STYLETONE MEI BOX 2018!

De box van de maand mei vond ik ook weer verrassend leuk. Het oogpotlood zal ik niet vaak gebruiken maar de rest gaat zeker op.
Wat ik ook fijn vind is dat alle producten parabenen-vrij zijn en sommige ook vegan (het contour palette en het sheet masker). Sowieso zijn alle producten cruelty-free!
De totale waarde van de box is deze maand €64.15!

Alle producten zijn cruelty-free en parabenen-vrij!

Wil je deze box bestellen? In Nederland betaal je €12,50 voor de box en in België €15. Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May