Pas geleden heb ik een super fijne webshop ontdekt. Bent Merkschoenen, een belgische webshop met hele toffe merken. Niet alleen schoenen, maar ook tassen en accessoires. Ik koos voor super cute Puma sneakers en een Ted Baker bag. 

BENT MERKSCHOENEN

MIJN SHOPPING HAUL BIJ BENT MERKSCHOENEN

Bent.be is een Belgische webshop vol met toffe schoenen en tassen. Denk aan merken als Tamaris, Tommy Hilfiger, Steve Madden, Timberland en Calvin Klein. Nog een heleboel andere merken, maar deze ken je absoluut.
Maar ook riemen, petten en andere leuke accessoires. Nu woon ik zelf in Nederland, as you all know. Dus ik was ook wel heel benieuwd naar de verzending. En guess what? Mijn pakket kwam twee dagen later al aan. Super snel dus!

PUMA SNEAKERS

MIJN SHOPPING HAUL BIJ BENT MERKSCHOENEN

Ik ging voor de Puma Sneakers. Deze vielen mij meteen al op vanwege de toffe brede veters. Op de foto hierboven zie je de lint-veters, maar hier beneden bij de ‘outfit’ foto zie je de stoffen veters in de schoenen.
De sneaker is wit glanzend en van imitatieleer. LOVE IT!
Op de achtergrond zie je de Ted Baker tas. Ook die komt bij de webshop vandaan. Lekker roze met bloemetjes. Helemaal into de zomer.

GET THOSE CUTIES ON

MIJN SHOPPING HAUL BIJ BENT MERKSCHOENEN
MIJN SHOPPING HAUL BIJ BENT MERKSCHOENEN
MIJN SHOPPING HAUL BIJ BENT MERKSCHOENEN

Ook zat ik nog heerlijk te scrollen door de Tamaris schoenen. Ik HOU van Tamaris. Superleuke sandalen en pumps zijn er te vinden.
Nu weet ik van mezelf dat ik nooit op hakken loop, dus kies ik bewust geen pumps. Maar ernaar kijken mag ik natuurlijk wel.
Ook voor de zomer vind je superleuke slippertjes met bloemen, sleehakken en supertoffe loafers.

PRIJZEN

MIJN SHOPPING HAUL BIJ BENT MERKSCHOENEN

De totaalprijs van mijn aankoop was eigenlijk €140. Maar ik kocht de goodies in de aanbieding. Yay! De sneakers waren namelijk maar €66 en de tas €39. Betekent dus dat ik net €100 in totaal kwijt was. En dat is natuurlijk een koopje.
De schoenen en de tas gaan jullie sowieso nog terugzien op mijn Instagram (ze staan er ook al op by the way), want ik draag, zeker de schoenen, bijna iedere dag!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May