Een L’Occitane gift! De zomer is begonnen en voor het zuiden betekent dat dat de lavendel weer overal te zien en te ruiken is. Precies om dit te vieren heeft L’Occitane een heel fijn bijpassend cadeautje voor je. Helemaal in het teken van het ‘Blauwe Goud’. 

L'OCCITANE

L'OCCITANE GIFT FOR YOU

L’Occitane is een heerlijk merk met héle fijne producten waar ik al regelmatig over heb gepost. Wil je meer reviews zien van L’Occitane? Kijk dan even hier..

L’Occitane heeft een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie

L’Occitane heeft volgens eigen zeggen een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie. Vind ik persoonlijk al fijn klinken. Gewoon omdat het fijn klinkt, niet omdat ik nu zo into aromatherapie ben.
Gebaseerd op de kennis van essentiële oliën heeft L’Occitane haar producten gemaakt zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, parfum en uiteindelijk ook haarproducten.
Meer reviews over de L’occitane producten kun je hier vinden!

L’OCCITANE GIFT

BONJOUR PROVENCE!

L'OCCITANE GIFT FOR YOU

Lavendel wordt ook wel het ‘Blauwe Goud’ genoemd en het is in de zomer dé tijd voor deze mooie paarse bloempjes.
Ter ere hiervan nemen L’Occitane en La Box à Planter je mee naar de Provence met lavendel door middel van het perfecte pakket vol lavendel goodies.

L'OCCITANE GIFT FOR YOU

In de box vind je zaadjes van echte Lavendel om zelf in de tuin of op het balkon te kweken. Maak je maar alvast klaar voor een heerlijk geurende ochtend in de zomer waar je spontaan ontspannen van raakt.

L'OCCITANE GIFT FOR YOU

Voor de ultieme ontspanning vind je ook een zakje met gedroogde lavendel waarmee je zelf geurzakjes kunt maken die je in de kledingkast kunt hangen of lekker naast je kussen kan leggen als je gaat slapen.

L'OCCITANE GIFT FOR YOU

Een handcrème mag bij L’Occitane niet ontbreken dus vind je de Lavender Handcream van 10ml ook in de box. Hoppa in je tas en heerlijk zachte handen overal en altijd.

L'OCCITANE GIFT FOR YOU

En tot slot de Shea Butter Extra Gentle Verbena Soap van 50 gram voor onder de douche of om je handen mee te wassen. Of om gewoon neer te leggen en van de geur te genieten.

HOE KRIJG JE DIT PAKKET?

L'OCCITANE GIFT FOR YOU

Dit fijne pakketje krijg je gratis bij besteding van €15 in de boetieks van L’Occitane of op de website http://www.loccitane.nl door middel van de code BONJOUR18

Relaxze!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May