Een palette voor het hele gezicht is mega handig. Christian Faye heeft nu twee nieuwe Face Kits uitgebracht. Namelijk de Contour Kit en de Blitz Face Kit. In dit artikel laat ik je ze beide zien inclusief swatches!

CHRISTIAN FAYE

DE NIEUWE CHRISTIAN FAYE FACE KITS

Christian Faye is een merk dat gespecialiseerd is in oog make-up. Denk aan oogschaduws, mascara’s, eyeliners maar ook brow producten. Eerder hebben jullie al wat voorbij zien komen, dit kun je hier terugvinden.
Het merk is trouwens ook diervriendelijk! Heel fijn 🙂 In dit artikel komen de nieuwste palettes voorbij. Namelijk de Contour Kit en de Blitz Face Kit.

CONTOUR FACE KIT

DE NIEUWE CHRISTIAN FAYE FACE KITS
DE NIEUWE CHRISTIAN FAYE FACE KITS

De Christian Faye Face Contour Kit is een palette met vijf verschillende tinten die je gebruikt voor het gezicht.
In het palette vind je alles om het gezicht mooier uit te laten komen door te contouren en te highlighten. Hiermee kun je de mooie accenten in je gezicht nog beter uit laten komen of het gezicht zelfs slanker te laten lijken.
De poeders zijn gepigmenteerd en goed mengbaar en blendable. Wat heel erg handig is, bij de kit krijg je ook een zogenoemde ‘applicatiegids’ waar je  heel gemakkelijk kunt zien wat je met de poeders kunt doen. Ook ideaal dus voor beginners!

DE NIEUWE CHRISTIAN FAYE FACE KITS
DE NIEUWE CHRISTIAN FAYE FACE KITS

Mijn eerste indruk is meteen goed. Inderdaad, alle nodige tinten zitten in het palette. Ook de pigmentatie is echt goed. Wanneer je de poeders met een kwast aanbrengt dan kun je het langzaam opbouwen. Zeker als je een fluffy kwast gebruikt dan wordt het mooi natuurlijk.
Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat er ook een blush in het palette zit. Dit zit namelijk vaak niet in een contour palette. Helemaal compleet dus!

FACE BLITZ PALETTE

DE NIEUWE CHRISTIAN FAYE FACE KITS
DE NIEUWE CHRISTIAN FAYE FACE KITS

Het Christian Faye Face Blitz Palette bevat net als het vorige palette vijf verschillende tinten poeders.
Namelijk een: Transparant Glowing powder, Blusher, Highlighter powder, Bronzing powder en een Pearlescent powder. Dit palette is geschikt om subtiel te contouren en zelfs de ogen mee aan te zetten. Met nadruk op de highlighters kun je een prachtige glow creëren. Oók op het lichaam. Ps. Voor meet intensiteit van de pigmentatie kun je deze poeders ook nat aanbrengen.

DE NIEUWE CHRISTIAN FAYE FACE KITS
DE NIEUWE CHRISTIAN FAYE FACE KITS

Persoonlijk zou ik voor die palette gaan. Hiermee kan ik namelijk net iets meer en ik hou vooral van een glow. Dat vind je in dit palette absoluut. De bronzing powder is niet te warm, fijn want hierdoor krijg je een veel meer natuurlijke look en de highlighters zijn heerlijk glowy. Ook de blushes doen lekker mee. Dit palette gaan jullie sowieso nog binnenkort terugzien in een look op mijn Instagram!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

DE NIEUWE CHRISTIAN FAYE FACE KITS

De Christian Faye producten zijn verkrijgbaar bij onder andere Douglas en Ici Paris XL. Ook bij de betere parfumerie/drogisterij kun je de producten kopen. Maar je vindt alle producten ook online bij Bransus.

Prijzen:

  • Christian Faye Contour Face Kit €49.95
  • Christian Faye Face Blitz Kit €49.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May