Kennen jullie de NYX Born to Glow make-uppies al? Producten die je laten stralen en je meteen een glowy sexy look geven. In dit artikel vind je de Born to Glow Highlighters, Holographic Lippies, Shimmer Pigmenten en de Metallic Eyeliners. + Natuurlijk alle swatches. Enjoy! 

NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

Ja, wie kent het niet. NYX Professional Make-up is inmiddels een begrip in Nederland. Een make-up merk dat toch heel vriendelijk voor je portemonnee is maar aan de andere kant ook gewoon alles heeft én van goede kwaliteit is. Ik vind het een heel fijn merk en heb inmiddels al een heleboel make-uppies hiervan. Je vind tegenwoordig ook NYX winkels in Amsterdam en Rotterdam én kun je alles online vinden bij Douglas (op de nieuwste collecties na, daar moet je altijd eventjes op wachten bij Douglas).
Benieuwd naar andere NYX artikels? Die vind je hier.

HIGHLIGHTERS

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

Als je van highlighters houdt dan weet je dat je bij NYX moet zijn voor de mooiste palettes. Hier zie je het Born to Glow Highlighter Palette en drie verschillende losse Born to Glow Highlighting Poeders.

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!
NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

Het Born to Glow Highlighter Palette bevat volgens eigen zeggen een overvloed aan parels die natuurlijk licht opvangen. Het palette bevat uit zes verschillende tinten en is perfect te blenden met de huid. Je kunt de poeders op zich gebruiken maar je kunt ze ook combineren.
Op de swatch foto zie je hoe prachtig gepigmenteerd de poeders zijn. Mijn favorieten zijn de derde van links en de tweede van rechts!

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!
NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

De Losse Highlighters zijn precies hetzelfde als het palette. Alleen dan andere tinten natuurlijk. Op de rechter foto zie je v.l.n.r. Chosen One, Break the Rythm en Stand Your Ground.
Je raadt het al, ik ben van de champagne/roze tinten. Dus Break the Rythm is mijn kleurtje!

DUO CHROMATIC LIPPIES

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

De Duo Chromatic Lipgloss is een gloss voor de lippen met parels. Niet letterlijk natuurlijk maar ze shinen net als parels. Verder hebben ze een 3D finish en zijn ze niet plakkerig.
Je kunt de lippies op zich dragen maar ook combineren met een lipstick voor een mooi effect.

DAY CLUB

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

CRUSHING IT

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

GYPSY DREAMS

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

LUCID

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

FOAM PARTY

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

THE NEW NORMAL

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

De lippies hierboven zie je zonder een andere kleur eronder. Dus helemaal op zich. Ik moet zeggen dat ik de groene wel redelijk heftig vind. Ook qua pigmentatie. The New Normal vind ik het mooist!

SHIMMER PIGMENTS

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

De Shimmer Down Oogschaduw geeft je ogen een ’twinkle’. Het zijn losse pigmenten en is superfijn qua textuur. Ze zijn ook heerlijk zacht waardoor het blenden en mengen perfect gaat.
Om de pigmenten goed op hun plek te houden gebruik je de NYX Pigment Primer.

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!
NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

Op de rechter foto zie je de kleuren v.l.n.r. SDP01, SDP06 en SDP03. Hier heb ik ook de primer gebruikt. Als je de primer niet gebruikt dan blijft het in principe ook gewoon op het oog zitten alleen zijn de kleuren minder intens en blijft het minder lang mooi zitten.
Ik gebruik deze graag in mijn inner corner of op het bewegend ooglid om net even die sparkle aan mijn ogen te geven.

METALLIC EYELINERS

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

De Metallic Eyeliners vind ik werkelijk fantastisch. Ik hou ZO van deze eyeliners. De potloden hebben een metallic-matte finish en zijn creamy soft, wat betekent dat ze heerlijk zacht aanvoelen tijdens het aanbrengen.

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!
NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

Op de swatch foto zie je op de bovenste rij v.l.n.r. Black Metal, Gunmetal en Copper. Op de onderste rij v.l.n.r. Gold, Rose Gold en Silver. Mijn favorietje is uiteraard de Rose Gold. Maar met de Black Metal kun je echt een prachtige sparkly smokey eye creëren.
De potloodjes zijn inderdaad heel zacht en creamy en zijn mega goed gepigmenteerd!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

NYX is natuurlijk verkrijgbaar bij de NYX stores die onder andere in Amsterdam (kalverstraat) en Rotterdam zitten. Ook is het merk verkrijgbaar bij Douglas, maar niet alle collecties zijn daar meteen te vinden.
Deze producten zijn allebei verkrijgbaar bij de NYX stores én Douglas.

Prijzen:

  • Born to Glow Highlighter Palette €26.35
  • Born to Glow Losse Highlighters €10.50 per stuk
  • Highlighting Fan Brush €14.70
  • Duo Chromatic Lipgloss €8.35 per stuk
  • Shimmer Down Oogschaduw €7.30 per stuk
  • Pigment Primer €9.40 per stuk
  • Metallic Eyeliner €8.35 per stuk

Let op! Want nu krijg je een gratis NYX Fanny Pack bij aankoop van minstens €20 aan NYX Make-up. Alleen bij Douglas geldig!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May