Ted Baker heeft een aantal nieuwe geuren uitgebracht! Dames- én herengeuren. Ik was bij de lancering aanwezig in Amsterdam en heb van beide een flesje meegekregen. In dit artikel lees je wat ik van ze vind.

TED BAKER PARFUMS

TED BAKER

Ted Baker is eigenlijk een modemerk. Met prachtige (toch wel wat duurdere) kleding, schoenen en tassen. Maar als je de winkel binnenloopt dan weet ik zeker dat je mooie spullen wil meenemen. Ik in ieder geval wel!
De winkel vind je in Amsterdam in de Leidsestraat, maar online kun je natuurlijk ook shoppen.
Nu hebben ze dus ook parfums in het assortiment. Voor heren én voor vrouwen. Verschillende geuren dus voor ieder wat.

DE GEUREN

TED BAKER PARFUMS

Voor de dames is er een lijn met drie verschillende geuren. De collectie heet Sweet Treats en bestaat uit de geuren Ella, Polly en Mia.

Ella is opvallend, zelfverzekerd en verrukkelijk gevat en laat een spoor van vonken achter overal waar ze heen gaat. Met slechts één spritz raak je verslaafd aan deze bedwelmende cocktail en warme vrouwelijke geur. – Ted Baker

Polly is een volwassen en toch meisjesachtige toevoeging aan elk avondje stappen. Vaak laat, maar de moeite waard om op te wachten, maakt Polly een opvallende entree met een meisjesachtige charme en gebroken harten in haar kielzog. Polly is het typische buurmeisje en een hopeloze romanticus. – Ted Baker

Mia is energiek, stijlvol en geraffineerd en verlicht moeiteloos de ruimte waar ze ook heengaat. Mia straalt gewoon ladylikeglamour uit met haar zachte bloemenparfum. De geurcombinatie zorgt ervoor dat je Mia niet snel vergeet. – Ted Baker

De heren geuren zitten in de scheikundige lijn. Met namen als AG (SILVHUN), CU (COPOHUN) en AU (GOLDHUN) passen ze helemaal bij de verpakking met het periodiek systeem afgebeeld. Heel cool!

ELLA

TED BAKER PARFUMS

Ik koos voor de geur Ella. De rest was me namelijk net iets te zoet. Het deed me denken aan suikerspinnen en aardbeitjes. Heel lekker, maar niet voor mij in een parfum.
Ella ruikt wat meer sophisticated en is wat kruidiger. Meer mijn ding dus. De parfum heeft een friszoete opening van bergamot en cassis in die al snel overgaat naar de geuren van oranjebloesem, jasmijn en rozen en een warm hart van amber, patchoeli, sandelhout en vanille.

TED BAKER PARFUMS
TED BAKER PARFUMS

Het flesje vind ik eerlijk gezegd niet heel speciaal. Maar dat komt omdat het mannen flesje zo mooi is vergeleken met de damesgeur. Het heeft een elegant design, dat wel. De geur is perfect voor in de zomer maar zelfs ‘zwaar’ genoeg om ook in de winter te kunnen gebruiken. Het gaat overigens om een Eau de Toilette. De geur blijft dus niet de hele dag hangen. Maar als tip geef ik mee om het in je haren of op je kleding te sprayen. Dan blijf je het langer ruiken!

SILVER: AG

TED BAKER PARFUMS

De mannengeur die ik uitgekozen heb voor mijn toenmalige vriend is SILVER: AG. Lucky him, want een paar dagen later zou ik hem aan mijn vader gegeven hebben.
De geur wordt omschreven als een klassieke parfum. Met noten van frisse violetbladeren, koele eucalyptus en gerookt leder is deze onberispelijk gepolijste geur het laatste woord in mannelijkheid.

TED BAKER PARFUMS

Dit flesje is werkelijk prachtig.. Het heeft namelijk een afneembaar mat jasje met het periodieke systeem erop afgebeeld. Het straalt elegantie en klasse uit vind ik. De geur zelf vond ik ook de lekkerste van de drie mannengeuren. Lekker fris maar toch kruidig.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

TED BAKER PARFUMS

De geuren van Ted Baker zijn natuurlijk te koop in de fysieke winkel van het merk in onder andere Amsterdam.
Ook zijn de geuren te koop bij Douglas. Online én offline.

Prijzen:

  • Ted Baker – Ella €49.99 (100ml), €39,99 (50ml) en €29,99 (30ml)
  • Ted Baker – AG SILVER €49.99 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May