Afgelopen week was de zomer ver te zoeken, maar hij komt er nog aan. Ben je nog op zoek naar natuurlijke zonbeschermingsproducten? Dan zijn de Madara SPF Plant Cell producten misschien wel wat voor jou. Lees je mee?

MADARA

MADARA SPF PLANT STEM CELL ZONNEBESCHERMING

Mádara hebben jullie al eerder voorbij zien komen op mijn blog. Een fijn puur skincare merk dat ik nog steeds met veel plezier gebruik. Meer artikels over de producten van Mádara vind je hier.
Mádara is opgericht door vier vrouwen uit Letland en zweren bij berkensap. Verder vind je alleen maar natuurlijke ingrediënten in de producten zoals planten, fruit en olie uit zaden. Deze bevatten anti-oxidanten, vitamines en werken anti-verouderend.
Door de natuurlijke ingrediënten zijn de producten allemaal hypo-allergeen en irritatie-vrij, ook zijn de producten bijna allemaal vegan en letten ze bij het verpakken ook altijd op het milieu.

BODY SUNSCREEN SPF30

MADARA SPF PLANT STEM CELL ZONNEBESCHERMING

Beginnend met de Body Sunscreen SPF30. Een zonbeschermingsproduct die je kunt gebruiken voor het lichaam, de handen en het gezicht. Deze gecertificeerde natuurlijke zonnebrand bevat daarnaast ook een hoge dosis antioxidanten dat ervoor zorgt dat je huid beschermt is tegen vrije radicalen. De toegevoegde Frambozen-zaadolie en Vitamine E zorgen voor het herstellen van de huid en heeft een antiverouderings-werking.

MADARA SPF PLANT STEM CELL ZONNEBESCHERMING
MADARA SPF PLANT STEM CELL ZONNEBESCHERMING

De crème zit in een lekker stevige tube die makkelijk mee te nemen is in je tas zonder kans op lekker als je de dop goed dichtdraait.
De textuur is lekker dik en romig en laat in eerste instantie wel een witte waas achter op de huid. Maar als je het goed insmeert dan verdwijnt die waas ook gewoon.
De geur is heerlijk! Het ruikt lekker fris naar citrusvruchten vind ik, maar ik zal er wel naast zitten. Het ruikt in ieder geval lekker fris! Verder voelt de crème lekker aan op de huid en voelt deze ook gehydrateerd als ik het heb aangebracht.

AGE-DEFYING FACE SUNSCREEN

MADARA SPF PLANT STEM CELL ZONNEBESCHERMING

Speciaal voor het gezicht is er de SPF30 Age-Defying Face Sunscreen en is een op mineralen gebaseerd product. Natuurlijk is deze zonnebescherming ook op natuurlijke basis. De SPF30 is net als het lichaamsproduct verrijkt met stem-cells van de Dragonhead plant. Dit werkt beschermend en anti-verouderend. Verder voorkomt het zonneschade, droogheid, rimpels, pigmentatie, donkere vlekken en verlies van volume van de huid.

MADARA SPF PLANT STEM CELL ZONNEBESCHERMING
MADARA SPF PLANT STEM CELL ZONNEBESCHERMING

Deze tube is iets kleiner dan de vorige tube. Logisch ook, want voor het gezicht heb je minder nodig dan voor het lichaam.
De textuur van de crème is als een dagcrème en heeft een huidkleurige tint. Dit is echter niet zichtbaar op de huid. Het heeft verder geen CC of BB functies. De crème brengt echt prima aan en laat totaal geen witte waas achter. Ook het aanbrengen van make-up gaat prima na deze crème te hebben aangebracht.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

MADARA SPF PLANT STEM CELL ZONNEBESCHERMING

De Mádara producten zijn te koop bij de webshop van Madara  en bij Vitaminstore. Als je toch aan het kijken bent, neem dan even een kijkje bij de lichaamsverzorging producten. Die zijn namelijk ook heerlijk!

Prijzen:

  • Plant Stem Cell Anti-Oxidant Body Sunscreen SPF30 €19 (100ml)
  • Plant Stem Cell Age-Defying Face Sunscreen SPF30 €20 (40ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May