Dat ik mijn lippen heb laten opvullen is geen geheim, maar wisten jullie ook dat ik een Gummy Smile Botox behandeling heb gehad? Dit zorgt ervoor dat je bovenlip zich niet meer opkrult wanneer je lacht zodat je tandvlees niet meer zo goed zichtbaar is. Geen Gummy Smile meer dus. Een heel kort artikeltje met voor- en na foto’s.Β 

CLINIC63

Clinic63 is de kliniek waar ik heenga. Hier heb ik ook mijn lipfillers laten doen door dokter Babak. Voor een kortingscode op behandelingen bij Cliinic63 kijk je hier.
Bij deze kliniek in Amsterdam Oud-Zuid kom ik graag, maar je vind de kliniek ook in andere steden door heel Nederland. Je kunt er terecht voor ontzettend veel behandelingen. Van fillers tot botox en van Vitaminen infusen tot chirurgische ingrepen.
Deze keer heb ik botox geprobeerd. Voor het allereerst. Mag best hoor, ik ben al redelijk over de 30 πŸ˜‰

GUMMY SMILE BOTOX

GUMMY SMILE BOTOX BIJ CLINIC63
GUMMY SMILE BOTOX BIJ CLINIC63

OkΓ©, wat is nu precies een Gummy Smile Botox behandeling? Ten eerste is Botox een afkorting van Botuline Toxine, dat wordt gebruikt om de spier te ontspannen. Hierdoor worden rimpels vermindert en uitdrukkingsrimpels vervaagt.
Alleen de spieren die worden ingespoten met Botox ontspannen. De rest blijft ongewijzigd. Hierdoor is het resultaat (meestal) heel natuurlijk.

Bij Clinic63 wordt het merk Bocouture gebruikt voor deze Botuline Toxine behandelingen. Het merk Bocouture is een van de meest zuivere botuline toxine producten op dit moment. Er is al heel veel ervaring met het gebruik van Bocouture voor het behandelen van gelaatsrimpels en dit product wordt aan zeer strenge controles onderworpen.

Alleen de ingespoten spier ontspant. De rest blijft ongewijzigd.

Door naar de Gummy Smile behandeling. Sommige mensen hebben als ze lachen een zogenoemde ’tandvlees-lach’. Ja, bij mij viel dit reuze mee, maar ik stoorde me er toch aan.
Door middel van het inspuiten van Botox in desbetreffende spieren ontspan je de bovenlip waardoor deze niet meer omhoog krult.
De kunst is om er net genoeg in te spuiten dat het natuurlijk blijft ogen. Als er teveel wordt ingespoten kun je namelijk niet meer lachen. Deze horror verhalen heb ik al eens eerder gezien en gehoord.

VOOR

GUMMY SMILE BOTOX BIJ CLINIC63

NA

GUMMY SMILE BOTOX BIJ CLINIC63

Ik vind de foto’s echt afschuwelijk (hoi rode kop en sukkelhoofd). Maar hier kun je het allerbeste het resultaat zien.
Ik was best bang voor de prikjes, de lipfillers zijn voor mij namelijk geen pretje. Maar de Botox behandeling was vrijwel pijnloos. Ik ben eerlijk, dat weten jullie en mijn pijngrens is echt laag. Ik voelde de Gummy Smile prikjes echt niet (de fronsrimpel Botox behandeling voelde ik meer, maar deed ook niet heel veel pijn). Ik kreeg twee prikjes onder mijn neus en boven mijn lippen.
Ik merkte nog helemaal niets erna en had ook bijna geen rode plekjes.
Blijkt dus dat je Botox pas na een dag of vier gaat zien, dan pas gaat het werken. Echt wat voor mevrouw ongeduld hier.
Maar na vier dagen zag ik het meteen! Ook voelde ik het! Het voelde heel anders als ik moest lachen. Gewoon een beetje gek, ik moest eraan wennen.
Inmiddels ben ik er ontzettend blij en tevreden mee. Ik durf volop te lachen zonder bang te zijn dat ik eruitzie als een paard. FIJN! Ik ga deze, en de fronsrimpel behandeling absoluut herhalen. En ook bij Clinic63. Dokter Babak weet namelijk precies hoeveel hij moet gebruiken zodat het effect heel natuurlijk blijft.

CLINIC63

Clinic63 is een gespecialiseerde cosmetische kliniek. Zij bieden een premium class service en bieden hoogstaande behandelingen aan met de modernste apparatuur en uitstekende producten. De filosofie is om de klant op de eerste plaats te zetten en te zorgen voor een warme, vriendelijke omgeving waarin de klanten hun cosmetische doelen kunnen nastreven en nieuwe ideeΓ«n over uiterlijk en verjonging kunnen ontdekken.

Samen met u bespreken zij wat uw wensen zijn en kijken zij naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Dit doen ze door het gebruik van veilige, effectieve technieken. Daarnaast gebruiken ze de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten.

Meer informatie: http://www.clinic63.nl

PRIJZEN

De botox behandelingen bij Clinic63 zijn vanaf €50

Dit artikel bevat diensten die beschikbaar zijn gesteld ter promotie

May