Get festival ready met de nieuwe Primark Glitter Junkie collectie! Niet alleen in de beauty schappen vind je deze collectie, maar ook tussen de kleding. If you are into glitters, you HAVE TO SEE THIS! Rennen naar de Primark!!! 

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

PRIMARK GLITTER JUNKIE COLLECTIE

Glitters all over the place. Het festival seizoen is begonnen en de glitters mogen weer uit de kast. Nou ja, voor mijn part zijn de glitters het hele jaar uit de kast hoor. Maar nu mag het officieel. Glitters in je haren, op je gezicht, je lichaam en je kleding. Gewoon helemaal los met glitters.
In dit artikel vind je een groot deel van de nieuwe collectie. En get ready, want het is een hoop!

Een bericht gedeeld door MAY CATE (@may_cate) op

Een bericht gedeeld door MAY CATE (@may_cate) op

Een bericht gedeeld door MAY CATE (@may_cate) op

ACCESSOIRES

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Yes, glitter accessoires! Hierboven zie je de Glitter Kattenoortjes en een heerlijke Glitter Etui voor de zonnebril. Heel handig om mee te nemen en ziet er nog eens lekker uit ook.

LOSSE GLITTERS

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS
PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Losse Glitters zijn perfect voor in het haar of om een creatieve look mee te maken. Denk aan glitter sproetjes of een mooie tekening van glitters op je gezicht. Glitters onder en op de ogen of op je decolleté. It’s up to you. Hierboven zie je links de losse grove glitters die je in verschillende kleuren kunt krijgen en rechts de glitter dust. Prachtig om over het lichaam te strooien (tip: doe dit wel even buiten). Voor een prachtige glow.

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS
PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

De grove glitters blijven natuurlijk niet automatisch plakken op de huid. Hiervoor kun je de Glitter Glue gebruiken maar ook de Glitter Primer. De lijn (glue) is sterker dan de primer en is daarom perfect voor de grotere glitters. De primer is ideaal voor op bijvoorbeeld de oogleden of om de fijne glitters op aan te brengen.

LIQUID GLITTER

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS
PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Vind je al die primers en lijm maar lastig dan kun je ook een glitter gel nemen. Een Liquid Glitter zeg maar. Hierboven zie je links de groene variant (mermaid!) en rechts een transparante variant. Deze glitters zijn subtiel maar wel lekker aanwezig. Doe ermee wat je wil.

NAGELLAKJES

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Nagellakjes mogen niet missen. Primark Beauty heeft ook een hoop mooie lakjes in het Glitter Junkie assortiment!

GLITTER STICKERS

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS
PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Glitters op de bum bum, wie wil dat nou niet? Deze Glitters Stickers zijn super makkelijk. Je hoeft er namelijk helemaal niet creatief voor te zijn. Gewoon in één keer opplakken!
Stickers voor op het hoofd en op de kont. Lovely, voor een festival helemaal top. Ik moet eerlijk bekennen dat de kont stickers wel snel loslaten. Wil je dit voorkomen? Doe dan wat extra Glitter Glue onder de stickers.

GOLDEN SKIN

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS
PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Is het een highlighter? Dat was het eerste wat ik dacht. Fout! Het is een Metallic Body Paint. Dus om een mooie golden skin te maken. Je kunt het gebruiken voor je hele gezicht, delen van je gezicht, op je billen, schouders, armen, borsten. Bedenk het maar, het kan allemaal. Ik heb hem op mijn billen gebruikt. Because I love myself a golden ass.

PURPLE VIBES

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS
PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Are you into the purple vibes? Dan zijn de Metallic Eye Pigment en de Metallic Lip Kit helemaal jouw ding. Geen glitters, wel metallic.

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS
PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Combineer de twee voor een opvallende partylook of doe het wat subtieler door één van de twee te gebruiken. Purple vibes rock.

LIPGLOSS

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS
PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Ben je meer een Lipgloss kind of girl? Deze glossjes zijn heel subtiel maar door het holographic effect geeft het je net dat beetje extra waardoor je sprankelt. Voor een festival of op een doodnormale dag, het kan allebei. Ook deze is natuurlijk in verschillende tinten te koop.

HIGHLIGHTER PALETTE

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Kan jij je nog een leven zonder highlighter voorstellen? Ik niet in ieder geval. Dit Highlighter Palette bevat maar liefst drie verschillende tinten.

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS
PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Ik moet bekennen dat ik best wel verrast was door de kwaliteit. De pigmentatie is namelijk heel goed en het holographic effect doet het helemaal zoals het zou moeten doen. Heerlijk zo een lekkere poppy glow op een feestje.

OOGSCHADUW PALETTE

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Om je look helemaal af te maken kan een Eyeshadow Palette niet ontbreken. En niet zomaar eentje, een palette met kleurtjes die lekker opvallen. Weg met die nude kleurtjes op de festivals, BORING. Ga voor lekker opvallende kleuren.

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS
PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Toegegeven, ik heb nog nooit eerder oogschaduw van Primark geprobeerd. Want goedkoop, is toch meestal niet zo goed. Ik was echt VERBAASD over de kwaliteit en de pigmentatie van deze poeders. Want hallo, hij doet echt niet onder voor een Sigma palette die wel 15 keer duurder is.
De swatches zeggen al genoeg. Ze zijn droog geswatched en met één beweging aangebracht.

GLITTER EYE CREAM PALETTE

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Wil je echt alle puntjes op de i zetten dan gebruik je het Glitter Eye Cream Palette ook nog over de oogschaduw heen. Dit palette bevat maar liefst 28 verschillende kleuren!

EERSTE RIJ V.L.N.R.

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

TWEEDE RIJ V.L.N.R.

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

DERDE RIJ V.L.N.R.

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

VIERDE RIJ V.L.N.R.

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

Deze glitter creams zijn niet volledig dekkend maar geven net dat beetje extra aan je look. Je kunt ze trouwens ook op andere plekken dan de ogen gebruiken. Op de schouders of decolleté bijvoorbeeld. Ze drogen niet op en zijn daardoor ook heel gemakkelijk aan te brengen.

GLITTER JUNKIE LOOK

PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS
PRIMARK GLITTER JUNKIE + LOOKS

De body die ik aanheb is ook een product uit de nieuwe Primark collectie!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De Glitter Junkie collectie is binnenkort te koop bij Primark, obviously. Dus wil je dit niet missen dan moet je er echt even naartoe!
De prijzen zijn iets teveel om apart op te noemen, maar jullie kennen de Primark prijzen wel. Heel lekker budget! Geen enkel product hierboven is duurder dan €10 op de body na die ik aan heb op de foto’s hierboven.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May