De Etos Sunkissed lijn is helemaal zomers en limited edition! Wil je ze hebben, dan moet je niet te lang wachten want op = op denk ik! De collectie bestaat uit een nagellak, een lipgloss, een bronzer en een fixing spray. Lees je mee?

ETOS SUNKISSED

ETOS SUNKISSED

Voor de zomer is er weer een limited edition make-up collectie van Etos verschenen. Namelijk Kissed by the Sun. Een collectie die niet alleen van de buitenkant heerlijk golden en zomers oogt maar ook de kleurtjes helemaal passen bij het seizoen.
De hele collectie bevat maar liefst 11 producten in dit artikel vind je de nagellak, de lipgloss, de bronzer en de fixing spray.

NAGELLAK

ETOS SUNKISSED

En jawel! Om te beginnen de nagellak. Deze kleur is perfect! Het is een lekker felle koraal/oranje kleur en wanneer je bruin bent van de zon dan lijk je dus nóg bruiner door dit kleurtje.

LIPGLOSS

ETOS SUNKISSED
ETOS SUNKISSED

De Lipgloss heeft dezelfde kleur als de nagellak. Het is dus echt een gloss en heeft een sheer finish. Je kunt de kleur in principe best opbouwen door meer laagjes te gebruiken maar ik vind hem het mooist na één laagje. Lekker naturel maar toch sexy.

SUNKISSED BRONZER

ETOS SUNKISSED
ETOS SUNKISSED

Hoe mooi is deze Sunkissed Bronzer. De buitenkant is goud, en de binnenkant ook! De bronzer heeft een prachtige glow en wanneer je deze aanbrengt is het een bronzer en highlighter in één. Je bronzy kleur valt nog meer op en je ziet er heerlijk zomers uit. Voor de ultieme sexy glow breng je deze bronzer ook aan op de schouders.

KISSED BY THE SUN FIXING SPRAY

ETOS SUNKISSED
ETOS SUNKISSED

De Kissed by the Sun Fixing Spray is zoals een fixing spray zijn moet. Het houdt namelijk je make-up op zijn plek. De geur is heerlijk en is helemaal zomers en de spray heeft een langhoudend effect. Ideaal dus voor een dagje strand, festival of gewoon een dagje zomer.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

ETOS SUNKISSED

Natuurlijk zijn al deze producten gewoon te koop bij Etos.
Iedere Etos heeft ze in het assortiment, dus ook de Etos bij jou in het kleine dorp of in de grote stad. Via de website van Etos kun je helaas de producten (nog) niet bestellen maar via ah.nl kan dat dan weer wel!

Prijzen:

  • Nailpolish €2.99
  • Lipgloss €2.99
  • Sunkissed Bronzer €4.99
  • Kissed by the Sun Fixing Spray €3.99

Let op, deze collectie is limited edition!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May