Als je je gezicht insmeert met een SPF, waarom doe je dat dan niet met je lippen? De lippen zijn nΓ³g gevoeliger en de huid is dunner waardoor ze veel sneller schade oplopen. Met de Burt’s Bees Lipbalm met SPF15 bescherm je ze goed.

BURT'S BEES

BURT'S BEES LIPBALM MET SPF15

Ik kan me niet voorstellen dat je het merk niet kent. Burt’s Bees bestaat namelijk al meer dan 30 jaar en biedt natuurlijke verzorgingsproducten.
De oorsprong van het merk bevind zich in Maine (US) waar imker Burt begon aan de basis van natuurlijke lichaamsverzorging. Zonder petrochemie, ftalaten, parabenen of natriumlaurylsulfaat. Ook niet getest op dieren πŸ™‚

ALL WEATHER SPF15 LIPPENBALSEM

BURT'S BEES LIPBALM MET SPF15

De speciale waterbestendige All Weather SPF15 Lippenbalsem is een lipbalm die de kwetsbare huid van de lippen beschermt tegen UVA- en UVB stralen. Ook voorkomt het droge en schrale lippen. De balsem is 100% natuurlijk en belooft de lippen te hydrateren en te voeden zonder een witte waas (van de SPF) achter te laten. De balm is transparant en heeft een matte afwerking.
Verder is de balsem waterbestendig (40 minuten), op basis van zink-oxide, 100% natuurlijk en parabeen-, ftalaat,- petrolatum- en SLS-vrij.

BURT'S BEES LIPBALM MET SPF15
BURT'S BEES LIPBALM MET SPF15

Zelf heb ik echt last van pigmentatie rond mijn lippen. Dat vind ik heel lelijk. Daarom smeer ik mijn lippen vrijwel altijd in met een speciale SPF. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook vaak vergeet.
Deze balm gaat gewoon mijn tas in en gebruik ik ook onder mijn lipstick. Voor de zekerheid dan. Verder is het gewoon een fijne balm die lekker aanvoelt op de lippen en prima aanbrengt!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BURT'S BEES LIPBALM MET SPF15

De lippenbalsem van Burt’s Bees is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat, Holland & Barrett en via de webshop van Douglas.

Prijs:

  • Burt’s Bees – All Weather SPF15 Lippenbalsem €4.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May