De Catrice ‘Gone in 60 Seconds’ collectie bevat vijf producten die ervoor zorgen dat jij binnen een minuut klaar en flawless bent. Allemaal langhoudend ook trouwens! Kijk je mee?

CATRICE

Catrice Sport collectie

Catrice is een merk dat iedereen inmiddels wel kent. Het merk is exclusief te koop bij Kruidvat en Trekpleister met hele fijne lage prijsjes. Lage prijsjes dus! De kwaliteit van de make-up is ook dik prima. Ik haal regelmatig een nieuw item van dit merk. Het bevalt me bijna altijd wel goed. Meer artikels over Catrice vind je hier.

GONE IN 60 SECONDS

De nieuwe collectie van Catrice is Gone in 60 Seconds en bevat 5 prachtige producten waarmee je snel en gemakkelijk een mooie look kunt creëren.
Deze producten zijn niet alleen snel en gemakkelijk aan te brengen maar ook allemaal nog mooi en stijlvol ook.

ROCK COUTURE MASCARA

Catrice Sport collectie
Catrice Sport collectie

Beginnend met de Rock Couture Extreme Volume Mascara Lifestyleproof 24h. Deze mascara wordt omschreven als jouw ‘partner in crime’ voor elke dag. Het is een diepzwarte, waterproof mascara en geeft de wimpers extreem veel volume. Tegelijkertijd is de mascara sport- en transpiratiebestendig. Een heel fijne mascara waar ik vanaf het begin al fan van was!

LIP LACQUER

Catrice Sport collectie
Catrice Sport collectie

Voor de lippen is er de Pure Pigments Lip Lacquer en is natuurlijk in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit is de kleur 020 Rosie’s Peony. Een prachtige dieproze kleur.
Deze lipgloss heeft een intense dekking zoals je kunt zien op de swatch foto en heeft een trendy, nat glanzende finish. Het aanbreng sponsje is lekker smal waardoor het nauwkeurig aanbrengen nog gemakkelijker is.

OOGSCHADUW PEN

Catrice Sport collectie
Catrice Sport collectie

De ogen kunnen ook wel wat shine gebruiken. De Stylo Eyeshadow Pen is ook in verscheidene tinten te koop, dit is e kleur 020 G’Old Mc Donald (love the name).
Deze oogschaduw heeft kleur, glans en is langhoudend. Perfect voor on-the-go vanwege het gemakkelijk aan te brengen systeem. De dekking is opbouwbaar en de structuur is lekker romig zonder dat het ‘smudged’.

BLUSH STICK

Catrice Sport collectie
Catrice Sport collectie

Natuurlijk nog een product voor het gezicht. De Matt To Cheek Blush Stick is een langhoudende crème-to-poeder textuur en daardoor ook makkelijker te blenden. De blush versmelt als het ware met de huid. De kleur op deze foto is de 020 Peach Fiction. Ik vind hem trouwens ook heel mooi als matte lipstick 😉

LASH & BROW DESIGNER GEL

Catrice Sport collectie
Catrice Sport collectie

En tot slot een wenkbrauw/wimper product. Namelijk de Lash & Brow Designer – Shaping & Conditioning Gel. Voor mij een absolute musthave en voor jou waarschijnlijk ook. Je kunt met deze gel namelijk de wimpers en brows in model brengen en door het toegevoegde ingrediënt panthenol biedt het tegelijkertijd nog verzorging voor de haartjes. De gel is transparant en sneldrogend en belooft lang te blijven houden.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Catrice Sport collectie

De producten van Catrice zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Deze collectie vind je vanaf mei tot en met half juni in de winkels.
Niet in alle winkels overigens, wel in de grotere locaties. Mocht er nu bij jou geen Kruidvat zijn of verkopen ze daar het merk niet? Dan kun je het altijd nog online aanschaffen via Kruidvat.nl!
De producten zijn vrijwel nooit duurder dan €10 en over het algemeen van goede kwaliteit.

Prijzen:

  • Rock Couture Extreme Volume Mascara €3.99
  • Pure Pigments Lip Lacquer €3.99
  • Stylo Eyeshadow Pen €3.99
  • Matt to Cheek Blush Stick €4.59
  • Lash & Brow Designer Gel €2.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May