Afgelopen week was het weer tijd voor de Goodiebox juni editie! Met deze maand het thema ‘Summer Bucket List’. Producten die je dus moet hebben deze zomer. Ik ben benieuwd naar de tweede Goodiebox die ik ga unboxen. Lees je mee?

GOODIEBOX

UNBOXING GOODIEBOX JUNI 2018

De Goodiebox wordt maandelijks opgestuurd en bevat minimaal 2 fullsize beauty producten en drie travel producten. Denk aan make-up, huidverzorging en andere cosmetica producten zoals nagellak en haarproducten. Kijk op de website Goodiebox.nl voor meer informatie én om je box te bestellen!

Summer Bucket List

Wat prettig is aan deze box, je kunt het maandelijks opzeggen. Als je er een keer geen zin in hebt zet je hem dus gewoon even op stop. Je zit nergens aan vast.
Voor €19.95 per maand ontvang je de box thuis, je betaalt geen verzendkosten. Wat ook superfijn is, de box wordt zo nu en dan samengesteld voor jouw persoonlijke profiel. Meestal ontvang je een box die voor iedereen geschikt is!

Het thema van deze maand is Summer Bucket List en is geïnspireerd op vrolijke muziek, zonnestralen op je gezicht, wilde avonturen, lekker gek doen, blote voeten in het zand, etentjes in de tuin, drankjes omstoten van het lachen met vrienden en gillend – zonder kleren – dat veel te koude zwembad inspringen met je geliefde.
Om zo min mogelijk tijd te spenderen aan je voorbereiding is deze box samengesteld. More time to have fun dus.

HAND SHEET MASK

UNBOXING GOODIEBOX JUNI 2018

Sheet maskertjes zijn er niet alleen voor het gezicht, nee ook voor de handen! Dit Hand Sheet Mask van Miqura heeft een waarde van €7.50 en hiermee geef je je handen de liefde die ze verdienen. in 15-20 minuutje heb je weer heerlijke zachte handen door het serum wat de huid lekker voedt, hydrateert en de huidcellen vernieuwt.

BLUSH

UNBOXING GOODIEBOX JUNI 2018

Vervolgens vind ik een blush. Het is de Argan Oil Blush van Paese Cosmetics. Dit merk heb ik al eerder gebruikt. Redelijk onbekend merk in Nederland maar daardoor niet minder fijn. De blush heeft een waarde van €10 en bevat argan olie, vitamine A,C en E en zit lekker vol antioxidanten. Hierdoor zorgt de blush voor de juiste vochtbalans en vernieuwing van de huid. De kleur is roze en neigt iets naar de perzik kleur te gaan. Verder ruikt de blush ook echt heel lekker. Ik ruik de argan olie!

MASCARA

UNBOXING GOODIEBOX JUNI 2018

Deze mascara ziet er super tof uit. Het is de Desert Metals Mascara van Teeez Cosmetics t.w.v. €22. Deze mascara bevat zijdeproteïnen en is daardoor heel zacht voor de wimpers. Ook is de mascara long lasting.
Ik vind vooral de verpakking heel erg leuk. Ik word er vrolijk van. De naam doet vermoeden dat het gaat om een metallic mascara maar dat is niet het geval. Hij is gewoon lekker zwart.

LIPSTICK

UNBOXING GOODIEBOX JUNI 2018

Een lipstick kan natuurlijk niet missen in een Summer Bucket List. Althans, dat vind ik. Deze Backstage of Top Model Lipstick van Mesauda Milano (€13) is in twee verschillende kleuren te vinden in de box. De kleur in mijn box is Claudia, een hotpink kleur. Lekker fel. Niet mijn ding maar goed. De lipstick zelf voelt wel prettig aan. Ik ben toch meer van de nude of de koraalkleurtjes. Deze lipstick ga ik gewoon lekker cadeau doen aan iemand die er wél van houdt.

GEZICHTSMASKER

UNBOXING GOODIEBOX JUNI 2018

Tot slot natuurlijk nog een gezichtsmasker. Dit Face Mask #pinkpaint van Comme Deux (€17) is een parfumvrij, vegan friendly masker dat geschikt is voor elk huidtype. Het merk is in Nederland nog hageltje nieuw. Ik kende het zelf ook nog niet.
Het masker mag lekker dik op het gezicht worden aangebracht en 10 tot 15 minuutjes inwerken. Het belooft de huid intense hydratatie te geven en je huid te laten stralen. Heerlijk, ik ben gek op maskertjes en ik vind de verpakking en de tube mega cute. Deze ga ik dus zeker gebruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

UNBOXING GOODIEBOX JUNI 2018

Natuurlijk vertel ik eerst kort even wat ik van deze box vond.
Deze Goodiebox is top! Ik vind deze editie eerlijk gezegd ook fijner dan de vorige. Vanwege het masker vooral 😉 Dat is dan ook mijn favoriete product uit de box. Ook de mascara vind ik heerlijk.
Deze maand waren alle producten ook fullsize. NICE! De totale waarde van de juni-box is €69.50

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website. Hier vind je ook alle informatie over de box, het abonnement en de inhoud van de vorige boxen. Een box kost €19.95 en je abonnement is maandelijks opzegbaar!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May