Wanneer je een gevoelige huid hebt, of net bent gelaserd of een peeling hebt gehad bij een kliniek of salon dan is het belangrijk je huid goed tegen de zon te beschermen. Deze Solvinea SPF50 van Dermasence is speciaal ontwikkeld voor deze gevoelige huid.

DERMASENCE

DERMASENCE SPF ZONBESCHERMING

Dermasence is een van oorsprong Duits merk en alles draait bij hen om een gezonde huid. De werkzaamheid en verdraagzaamheid van de producten staan centraal. Ze zijn gespecialiseerd in medische huidverzorging en dit wordt al ruim 25 jaar lang in samenwerking met dermatologen ontwikkeld.
Het merk heeft ook producten voor de probleemhuid zoals neurodermitis, rosacea of acné. Ook anti-aging producten zijn er te vinden. Het merk is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij apotheken en specialisten.

SOLVINEA SPF 50

DERMASENCE SPF ZONBESCHERMING

De Solvinea SPF 50 van Dermasence is een zonnebescherming voor de lichtgevoelige of foto-gevoelige huid. Deze lotion voorziet de huid van moderne UV-A en UV-B breedbandfilter met een hoge UV-bescherming.
Deze lotion wordt vooral aanbevolen bij de huid die onlangs esthetisch is behandeld. Denk aan een laser- of peeling behandeling). Verder bevat de lotion nog glycerine die de huid voorziet van extra vocht.

DERMASENCE SPF ZONBESCHERMING
DERMASENCE SPF ZONBESCHERMING

De gel/lotion zou ik zelf meer omschrijven als een dikke crème. Dat is het namelijk meer dan een gel of een lotion.
Het is lekker romig en dik en smeert prima weg. Laat ook niet echt een witte waas achter, dat prettig is.
De crème is neutraal van geur en is ideaal voor de kinderhuidjes maar ook voor bijvoorbeeld de huid die net is getattooeerd of behandeld. Zelf gebruik ik hem het liefst ook voor mijn gezicht.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DERMASENCE SPF ZONBESCHERMING

Dermasence is in Nederland verkrijgbaar bij exclusief uitgekozen apotheken en salons. Je kunt voor meer informatie ook terecht op de Duitse website. Hier vind je ook alles over de producten van het merk.

Prijs:

  • Dermasence – Solvinea SPF50 €27 (150ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May