De Nordic Skin Peel van Skyn Iceland is een product die ik móest proberen. Het is namelijk een supermakkelijke peeling dat in een paar minuutjes is gedaan en belooft je weer een mooie egale huid te geven. Ik testte de peeling uit! 

SKYN ICELAND

SKYN ICELAND: NORDIC SKIN PEEL | REVIEW

Skyn Iceland is een merk dat (tegen de verwachting in) uit Amerika komt. Waarom heet het merk dan Skyn Iceland? Omdat alle puur natuurlijke ingrediënten die in de huidverzorging zit uit IJsland komt. Simple as that.
Het merk richt zich vooral op de huid met stress, iedere huid heeft namelijk stress en dit kun je verminderen door de juiste voeding te eten maar ook door de juiste producten te gebruiken.
Sarah, de founder van Skyn Iceland had zelf ook last van een gestresste huid en is daarom gaan zoeken naar een oplossing. Uiteindelijk ontwikkelde ze de producten die nu te koop zijn. Eerder schreef ik al een review over onder andere het Detox pakket. Meer reviews zien van het merk? Dat kan hier.

NORDIC SKIN PEEL

SKYN ICELAND: NORDIC SKIN PEEL | REVIEW

Oké, Nordic Skin Peel dus. Het is geen crème of vloeistof maar het zijn peeling pads met een dubbele functie. Namelijk melkzuur en fruitenzymen die een zacht exfoliërende werking hebben, terwijl de kalmerende, natuurlijke antibacteriële ingrediënten vuil en vet aanpakken.
Hierdoor maak je de poriën niet alleen schoon, maar blijven ze ook schoon.
De peeling wordt omschreven als een extreem milde formule die voorzien is van kalmerende huidbeschermende stoffen en krachtige antioxidanten die de teint en textuur verbeteren en de fijne lijntjes doen verminderen zonder enige irritatie van de huid.

SKYN ICELAND: NORDIC SKIN PEEL | REVIEW
SKYN ICELAND: NORDIC SKIN PEEL | REVIEW

Dit product heb ik bewust zelf gekozen om te testen omdat peelings echt werken voor de huid. Het merk vind ik al heerlijk dus ik had zeker ook verwachtingen van deze Nordic Skin Peel.
In de pot zitten 60 pads en ze mogen dagelijks worden gebruikt. Fijn om te doen na het reinigen van je gezicht en voordat je je nachtverzorging aanbrengt.
De pads zitten in een soort vloeistof dat doet denken aan een serum qua textuur. De geur is redelijk sterk maar lekker fris en tijdens het aanbrengen voelt de huid frisser aan.

SKYN ICELAND: NORDIC SKIN PEEL | REVIEW
SKYN ICELAND: NORDIC SKIN PEEL | REVIEW

Ik voel absoluut dat het iets doet op mijn huid en het voelt ook lekker moet ik zeggen.
Wel beginnen mijn ogen wat te tranen, handig dus om de ogen te sluiten wanneer je met de pad over het gezicht gaat. Het is toch wat sterk blijkbaar voor de ogen.
Hierna laat ik het ‘serum’ intrekken en dat gebeurt binnen een minuutje. Vervolgens breng ik een lekkere olie of nachtcrème aan. De volgende dag is mijn huid inderdaad zachter maar lijken de pukkeltjes ook minder te zijn en de huid iets egaler na een aantal keren gebruik! Fijne peeling dus die ik vaker zal gaan gebruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

SKYN ICELAND: NORDIC SKIN PEEL | REVIEW

Skyn Iceland is verkrijgbaar via de webshop van Skyn Iceland zelf.

Prijs:

  • Nordic Skin Peel €45 (90ml/60 pads)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May