Het is bijna zomer! En tijd voor de Styletone juni 2018. Met weer vijf fullsize producten en een leuk nieuwtje. Je kunt namelijk iedere maand een gratis box winnen. Heel gemakkelijk zelfs. Lees je mee?

STYLETONE BOX

UNBOXING STYLETONE JUNI 2018 EDITIE

De Styletone box is één van de goedkoopste beautyboxen die ik ken. Je betaalt namelijk maar €12,50 per maand en krijgt daarvoor iedere maand minimaal 5 fullsize producten.

De Styletone box is vrijwel altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.

MINI MAGAZINE

UNBOXING STYLETONE JUNI 2018 EDITIE

Zoals iedere maand vind je een mini magazine in de box. Waarin leuke tips staan, foto’s van de vorige box en alle informatie over de producten die in de box zitten.
Het magazine is niet echt iets waar je een middagje voor kan zitten hoor, het is namelijk niet heel veel maar wel erg handig en superleuk vormgegeven. Ook vind je er de mooiste foto’s van de vorige Styletone box die op social media zijn gedeeld.
Nieuw is deze keer dat degene met de allermooiste foto op social media een gratis box krijgt! Yay. Als jij de inhoud van de box op instagram plaatst met #styletone, dan win jij misschien een gratis box!

UNBOXING STYLETONE JUNI 2018

LIP- & WANG POTLOOD

UNBOXING STYLETONE JUNI 2018 EDITIE

Super handig vind ik dit soort producten. Het is namelijk een 2-in-1 product en supermakkelijk aan te brengen. Het Quince + Crimson – Long Lasting Velvet Lip And Cheek Crayon van Seraphine Botanicals ter waarde van €20.30. Het merk is huidvriendelijk want het bevat biologische en fairtrade ingrediënten.
Dit potlood is voor de lippen en de wangen (als blush) met een fluweelachtige, half-matte finish. Daarnaast bevat het potlood argan olie om de huid lekker gehydrateerd te houden.
Jammer dat ik mijn kleur niet heb gekregen. Ik ben zelf niet zo van de rode lipsticks. Maar het product zelf vind ik wel fijn.

GEZICHTSPOEDER

UNBOXING STYLETONE JUNI 2018 EDITIE

Het volgende product is een gezichtspoeder. De Silk Touch – Baked Powder van Mesauda Milano (€18.80) belooft een tweede huid. Vanwege de gebakken technologie heeft de poeder een zachte en fluweelachtige textuur.
Het belooft de huid verder mat te maken, oneffenheden te corrigeren en de hele dag te blijven zitten.
In mijn box zat de kleur ‘Naturel’, ik weet niet of iedereen die heeft ontvangen. Maar dit is denk ik de meest gangbare kleur op het moment van de Nederlandse vrouw. Wel jammer als het echt je kleur niet is.

GEZICHTSCRÈME

UNBOXING STYLETONE JUNI 2018 EDITIE

Glow for a Cause is één van mijn favoriete skincare producten. Ik was dus aangenaam verrast toen ik deze crème vond. Het is de Facial Moisturizing Cream Vanilla & Aloe. Dit potje heeft een waarde van €11.85.
De crème werkt hydraterend, zeker wanneer je huid droog aanvoelt. De formule bestaat uit onder  andere kokos, jojoba-olie, zonnebloemolie en vitamine E. Ook is de crème vrij van parabenen.

UNBOXING STYLETONE JUNI 2018 EDITIE
UNBOXING STYLETONE JUNI 2018 EDITIE

Mag ik even zeggen dat deze crème echt ZALIG ruikt! Het is precies een mix van vanille en aloe vera en ik ben er nu al verslaafd aan haha!
De crème is ook heerlijk dik en romig en de geur blijft nog even hangen na het aanbrengen.

NAGELLAK

UNBOXING STYLETONE JUNI 2018 EDITIE

Dit lakje is van Mia Cosmetics Paris en is een heel nieuw merk in de Styletone box. Voor mij ook nog een nieuw merk. De nagellak heb je al voor €5.74 en is daarom lekker betaalbaar, maar belooft ook van goede kwaliteit te zijn.
De lakjes bevatten allemaal vitamines en botanische extracten waardoor de nagels tegelijkertijd worden verzorgd.
Er zijn zes verschillende kleurtjes in de boxen gedaan. In mijn box zat de Chestnut, een lekker kleurtje vind ik zelf.

BLUSH & HIGHLIGHTER

UNBOXING STYLETONE JUNI 2018 EDITIE

Tot slot vind ik nog de Cheek Chiffon – Blush & Highlighter van Trifle Cosmetics t.w.v. €16.10. De poeders hebben een chiffon-textuur en zijn ontworpen om je beste eigenschappen te accentueren. De blush is een koraal-achtige tint die ik persoonlijk echt heel erg mooi vind. Helemaal mijn kleurtje. De highlighter heeft een soort champagne-achtige gloed en staat prachtig op een wat gebruinde huid. Fijn product die ook heel gemakkelijk in je handtas is mee te nemen vanwege het kleine formaatje.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

UNBOXING STYLETONE JUNI 2018 EDITIE

De juni box is leuk! Ten eerste vind ik de kleurtjes van het boekje heel fijn en passen goed bij de producten. Lekker afgewisseld met make-up, huidverzorging en nagellak.
De producten zijn trouwens allemaal cruelty-free. De blush-highlighter en het potlood zijn vegan en alle producten zijn parabenen-vrij.
Mijn favoriete product van deze maand is absoluut de crème van Glow for a Cause. HEERLIJK! Ook de highlighter-blush vind ik écht heel mooi.
De totale waarde van de box is deze maand €72.79!

Alle producten zijn cruelty-free en parabenen-vrij!

Wil je deze box bestellen? In Nederland betaal je €12,50 voor de box en in België €15. Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May