Door Liset – Dat zon niet altijd even goed is voor je huid, moge bekend zijn. Maar hoe kom je dan aan zo’n mooi en natuurlijk gebruind kleurtje? Kruidvat heeft daar iets op bedacht! Deze grote winkelketen heeft de Kruidvat Solait Self Tan face overnight tan mask op de markt gebracht die je gezicht een natuurlijk gebronsde teint geeft. En ik kan je alvast verklappen dat dit een aanrader is!

KRUIDVAT SOLAIT: SELF TAN FACE OVERNIGHT TAN MASK

Kruidvat Solait Self Tan

Natuurlijk kun je luxe en dure zelfbruiners gaan aanschaffen, maar hoe fijn en budget is het als Kruidvat gewoon een goede zelfbruiner uitbrengt? Met de Kruidvat Solait Self Tan face overnight tan mask (een hele mond vol!) kun je het hele jaar door met een natuurlijke gebronsde teint lopen. Het masker is speciaal ontwikkeld voor je gezicht, hals en decolleté en is daarnaast ook nog eens verrijkt met een heerlijke tropische geur.

Kruidvat Solait Haar en gezicht bescherming
Kruidvat Solait Self Tan

HOE GEBRUIK JE DEZE ZELFBRUINER?

Als ik heel eerlijk ben, was ik best een beetje zenuwachtig om dit product te testen. Want hee – ik wil natuurlijk niet wakker worden met een Oompa Loompa gezicht! De zelfbruiner is ontwikkelt voor de nacht. Dat betekent dat je voor het slapen gaan de zelfbruiner aanbrengt op een schoon en droog gezicht. Denk erom dat je je kleding, haaraanzet, ogen en wenkbrauwen vermijdt.

Je kunt daarna gewoon je bed induiken (ik heb voor de zekerheid wel een handdoekje op mijn kussen gelegd) en de volgende dag wordt je wakker met een kleurtje.

Hoe het eruit zag? Goed! Geen oranje uitgeslagen huid, maar een mooi, natuurlijk gebruind tintje. Je mag het de nacht erna nog een keer gebruiken als je toch nog een iets diepere kleur wilt bereiken. Na één nachtje vond ik het resultaat al mooi, maar dat is natuurlijk aan jezelf.

Kruidvat Solait Self Tan Overnight

Dit is mijn huid zonder make-up en zonder de Kruidvat Solait Self Tan face overnight tan mask.

HET RESULTAAT

Kruidvat Solait Self Tan Overnight

Dit is mijn huid de volgende ochtend als ik de Kruidvat Solait Self Tan face overnight tan mask heb gebruikt. Op de foto’s is het moeilijk vast te leggen, maar ik vind dat je zeker een (subtiel) verschil ziet.

Toen ik de volgende ochtend in de spiegel keek, was ik aangenaam verrast. De kleur past heel goed bij me en het is alsof ik een weekje naar de zon ben geweest.

CONCLUSIE

Ik vind de Kruidvat Solait Self Tan face overnight tan mask een heel mooi en natuurlijk effect geven. Je kunt absoluut niet zien dat ik een zelfbruiner heb gebruikt en dat is precies wat ik zocht! Een veilig, bruin kleurtje dus.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Kruidvat Solait Haar en gezicht bescherming

Zoals de naam misschien al doet vermoeden, is de Kruidvat Solait Self Tan face overnight tan mask te koop bij Kruidvat en op kruidvat.nl. Hij kost €3,99 en momenteel loopt er een actie waarbij het tweede Kruidvat Solait product voor de helft van de prijs is. Dit loopt tot 24 juni 2018.

Wil je meer lezen van mij? Ik heb ook mijn eigen beauty- en fashionblog op Beautydagboek.com.

Liefs Liset

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May