Ben jij al klaar voor de zomer? Bikiniproof doen we niet aan. Doe lekker aan wat JIJ mooi vindt. Daarnaast zijn badpakken ook gewoon helemaal in. In deze post vind je mijn zomer inspiratie bij LASCANA. Enjoy!

LASCANA

lascana.nl is een website waar je alles, maar dan ook wekelijk álles kan vinden voor de zomer maar ook voor de winter. Want je vindt er niet alleen badpakken en bikini’s maar ook nachtkleding en lingerie.
Op de website vind je verschillende merken die we allemaal wel kennen. Zoals LASCANA zelf natuurlijk, maar onder andere ook Buffalo, Adidas, Sloggi en Triumph. Om maar even een aantal te noemen.
Aangezien het inmiddels juni is en de zomer eraan komt ga ik in dit artikel mijn favoriete zomer items van de website laten zien. Have fun.

SUMMER MET LASCANA

BIKINI TOP 3

Beginnend met de bikini’s. Er staan honderden bikini’s op de website. Van push-up tot triangel bikini’s. Hieronder mijn drie favoriete setjes!

Foto afkomstig van Lascana.nl
Foto afkomstig van Lascana.nl
Foto afkomstig van Lascana.nl

BADPAK TOP 3

Tegenwoordig ben ik meer een badpakken mens. I don’t know why, ik ben geen 16 meer en ik voel me prettiger in een badpak. Lucky me, want de badpakken zijn weer helemaal terug van weggeweest. Of je nu een effen badpak zoekt of eentje met lekker veel kleurtjes, ze zijn er allemaal.
Hieronder een selectie van mijn favoriete badpakken!

Foto afkomstig van Lascana.nl
Foto afkomstig van Lascana.nl
Foto afkomstig van Lascana.nl

STRANDKLEDING

Als je een hele dag op het strand bent dan is het ook wel lekker om aan het einde van de dag een lekkere trui aan te trekken. Of op weg naar het strand een heerlijk tuniekje of lekkere broek die je makkelijk uit kunt doen maar er ook nog leuk uitziet.
Mijn top 3 strandkleding ziet er zo uit!

Foto afkomstig van Lascana.nl
Foto afkomstig van Lascana.nl
Foto afkomstig van Lascana.nl

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Foto afkomstig van Lascana.nl

Je vindt alle bovenstaande producten natuurlijk op de website van lascana zelf. De prijzen zijn echt heel fijn en je vindt er ook vaak aanbiedingen en/of acties.
Als tip geef ik je mee om ook even bij de loungewear en nachtkleding te kijken. Heerlijk voor ’s avonds op de bank of buiten in de tuin bij je vuurkorfje!

May