Begin juni bracht ik een bezoekje aan World Natural Spa in Schiedam en ging ik voor de Hammam Eastern Ceremonie Deluxe behandeling. In dit artikel vind je er alles over en heb ik wat leuks voor al mijn volgers! Namelijk een kortingscode waarmee je maar liefst 25% korting krijgt op alle behandelingen!

WORLD NATURAL SPA IN SCHIEDAM

WORLD NATURAL SPA

World Natural Spa zit in Schiedam en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met de auto is dit helemaal goed te doen.
World Natural Spa is een salon die ernaar streeft om in harmonie te zijn met de wereld om ons heen en met het moment.
De salon heeft verschillende faciliteiten. Namelijk een Spa waar je terecht kunt voor Lichaams- en Gezichtsbehandelingen, Hydrotherapie Circuits en Massages.
En een Salon waar je terecht kunt voor je haren zoals knippen, kleuren, stylen en haarverzorging.
World Natural Spa gebruikt uitsluitend natuurlijke producten, in de spa en ook in de salon.

HAMMAM EASTERN CEREMONIE DELUXE

WORLD NATURAL SPA IN SCHIEDAM

Samen met Melanie, tevens mijn gastblogger ging ik op weg naar Schiedam. De Spa zit in een woonwijk en is van de buitenkant eigenlijk heel klein.
Bij binnenkomst kom je aan in de salon en krijg je een heerlijk kopje kruidenthee. Beneden in de kelder vind je het spa gedeelte. Daar hebben ze een Turks Stoombad, een reguliere sauna cabine, een whirlpool en douches. Verder vind je er een lekkere bank waar je kan ontspannen en is de massagesalon ook in de kelder te vinden.
De spa heeft trouwens ook nog omkleed hokjes mét kluisjes.

WORLD NATURAL SPA IN SCHIEDAM
WORLD NATURAL SPA IN SCHIEDAM

De behandeling begint met het stomen in het Turks Stoombad. Alle poriën gaan open en het vuil gaat uit je lijf. Vervolgens wordt de hamam-behandeling traditioneel gedaan. Dus eerst lekker scrubben met een zwarte zeep en vervolgens het schuimen/wassen van het lichaam. En best leuk, het wordt in het Turks Stoombad gedaan. Hierdoor heeft de behandeling nog meer effect.
Vervolgens kun je even bijkomen op de bank en begint de aromatherapie. De geur die je het lekkerst vindt wordt ook gebruikt tijdens de massage.

WORLD NATURAL SPA IN SCHIEDAM

Tot slot de Holistische Massage van een uur. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. De massage wordt aangepast naar jouw wensen: hard of zacht, meer aandacht op een bepaald gebied (bij mij mijn schouders) en ik was totaal, maar dan ook echt totaal ontspannen.
Na afloopt krijg je weer een heerlijke kruidenthee en kun je een beetje bijkomen.
Absoluut een heerlijke middag gehad en ik ga er zeker nog een keer heen. Niet alleen vanwege de behandeling maar ook de klantvriendelijkheid sprak me erg aan.
Je voelt je echt belangrijk als klant. Ik werd ook ‘Miss May’ genoemd. Love it haha.

KORTINGSCODE

WORLD NATURAL SPA IN SCHIEDAM

Ben jij benieuwd geworden? Of ben je sowieso al geïnteresseerd in lichaamsbehandelingen, natuurlijke producten en/of holistische massages. Dan heb ik goed nieuws voor jullie.
Ik heb namelijk een kortingscode waarmee je maar liefst 25% korting krijgt op alle behandelingen die je via de website boekt!
Dus ga naar worldnaturalspa.com, boek jouw behandeling en gebruik de code MAYCATE25 bij het afrekenen.
You’re welcome en geniet ervan!

Dit artikel bevat diensten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May