Iedereen praat erover. Dé Wetbrush. Een haarborstel die niet alleen belooft pijnloos te zijn maar ook lief is voor je haar. Ik wilde natuurlijk weten of dat ook klopt. Ik testte hem uit en hieronder laat ik je mijn mening weten!

WETBRUSH

WETBRUSH: DE REVIEW

Wetbrush is een merk dat is ontstaan na de irritatie van haar dat moeilijk doorkambaar is. Pijn en haren die uit het hoofd worden getrokken door borstels kon niet de bedoeling zijn.
Toen is dé Wetbrush dus ontstaan. Een borstel met unieke ‘ IntelliFlex™ bristles’  dat gemakkelijk door het haar gaat en de klitten verwijderd zonder te trekken. Zelfs als het haar nat is. Dat is namelijk het meest vervelende om te borstelen. Met de Wetbrush dus niet meer.
De borstels zijn in ontzettend veel designs en kleuren te koop. Dus ze staan ook nog een superleuk op je kastje of in de badkamer!

FLEX DRY PADDLE

WETBRUSH: DE REVIEW

De Flex Dry Paddle is de borstel die je hierboven ziet. Deze borstel is speciaal ontwikkeld voor nat en vochtig haar. Je kunt er je haar mee borstelen als het nat is maar je kunt het ook heel goed stylen met deze borstel.
De borstel is namelijk hitte-bestendig en laat het haar zelfs sneller drogen wanneer je hem gebruikt met de föhn. De borstel is heel flexibel waardoor het makkelijk over het hoofd kan worden gebruikt en zorgt er ook voor dat er zo min mogelijk haren worden beschadigd, gespleten punten worden voorkomen en de pijn tijdens het borstelen verminderd.

WETBRUSH: DE REVIEW
WETBRUSH: DE REVIEW

Deze borstel is los te koop maar nu ook in een setje verkrijgbaar met een speciale handdoek voor het haar wanneer het nat is. Deze handdoek voorkomt gespleten punten en pluizend haar. Fijn!
Ik was redelijk sceptisch moet ik zeggen. Mijn haar is nogal klitterig, zeker als ik net mijn haar heb gewassen. Maar de borstel ging er heel gemakkelijk en inderdaad pijnloos doorheen! Wat fijn! Ik heb hem getest bij een Wellness, hier heb ik dus niet mijn haar gewassen met conditioner en zelfs een hoofdmassage gehad. Klitten alom dus. Een heerlijke borstel die ik nu al iedere dag heb gebruikt.
Ook het handdoekje vind ik fijn. Ik gebruike sowieso al handdoekjes voor mijn haar maar deze zijn bijna allemaal van badstof. Deze is inderdaad fijner voor het haar en zorgt ervoor dat het goed droogt zonder te pluizen.

SHINE ENHANCER

WETBRUSH: DE REVIEW

De Shine Enhancer is een borstel van 100% zwijnenhaar. En dat staat bekend om het haar te laten glanzen. Naast dat het je haar laat glanzen zorgt het ook voor het ontklitten van het haar op een prettige en zachte manier.
Het verspreid tijdens het borstelen de natuurlijke oliën van de hoofdhuid en het haar door het gehele haar en is ook dé borstel die je gebruiken moet samen met droogshampoo.

WETBRUSH: DE REVIEW
WETBRUSH: DE REVIEW

Borstels met zwijnenhaar zijn mijn favoriete borstels. Ik heb al jaren dit soort borstels. Als je pluizig haar of beschadigd haar hebt zijn dit dé borstels die je moet gebruiken.
Deze borstel heeft ten eerste een super mooi design en zijn ook in verschillende designs verkrijgbaar. De haren zijn lekker stevig maar voelen zacht aan op de hoofdhuid. Het is zelfs een beetje een massage op het hoofd met deze borstel. Lekker!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

WETBRUSH: DE REVIEW

De Wetbrush borstels zijn te koop bij verschillende winkels. Namelijk Boozyshop, Douglas en zelfs Etos. Online vind je vaak de meeste designs. Ook de prijs is goed! Ze zijn namelijk helemaal niet duur.

Prijs:

  • Flex Dry Paddle €14.95
  • Shine Enhancer €18.95

Dit artikel bevat producten die ter review beschikbaar zijn gesteld

May