De Koreaanse skincare is helemaal happening in Nederland op het moment. Jiinju Beauty is zo een Koreaans merk en wordt verkocht bij ons vertrouwde Kruidvat. Deze sheet maskers zijn niet alleen lekker, maar ook fun en budget! Lees je mee?

SHEET MASKERS

JIINJU BEAUTY: BUDGET SHEET MASKERS BIJ KRUIDVAT

Sheet maskers zijn inmiddels bij iedereen wel bekend neem ik aan. Het zijn maskertjes voor het gezicht in de vorm van een doekje.
Het doekje is gevormd naar een gezicht zodat je in ieder geval kunt kijken, ademen en praten tijdens het masker. Er zitten namelijk gaten bij de ogen, de neus en de mond.
Het doekje is doordrenkt met speciale ingrediënten en doordat het met een doek op het gezicht zit, neemt de huid het masker beter op. Hierdoor zie je dus sneller resultaat.
Hiernaast is het ook nog eens erg makkelijk en zonder geknoei. Je legt het doekje op je gezicht, laat het een kwartiertje zitten en vervolgens haal je het doekje eraf. Meestal kun je het masker dan ook inmasseren en laten zitten.

KOREAANSE JIINJU MASKERS

JIINJU BEAUTY: BUDGET SHEET MASKERS BIJ KRUIDVAT

De Koreaanse maskers van Jiinju Beauty zijn Limited Edition dus op=op! Just so you know!
De maskertjes zijn in 11 varianten verkrijgbaar en er is dus voor ieder huidtype wel een geschikt masker te vinden.
Zo heb je de Avocado, Egg White, Cucumber en Bamboo Charcoal die super zacht zijn en het katoenen doekje ademt waardoor het heerlijk aanvoelt op de huid.
Verder vind je nog een Bubble Bubble Masker die schuimt en tegelijkertijd de dode huidcellen exfolieert.  Hierdoor voelt de huid heerlijk zacht aan.

JIINJU BEAUTY: BUDGET SHEET MASKERS BIJ KRUIDVAT

Het Panda Face Masker is MEGA leuk! Dit is namelijk een echt panda masker. Letterlijk! Supercute voor foto’s ook 😉 Dit masker bevat kalmerende ingrediënten als kamille en lavendel.
Niet alleen voor het gezicht bestaan er maskertjes, maar ook voor de lippen en de ogen. De super hydraterende Red Cherry Gel Lip Maskers en de Ginseng & Eucalyptus Under Eye Masks zorgen voor gehydrateerde en gerevitaliseerde lippen en ogen.
Tot slot zijn er nog de Crème Maskercapsules als je houdt van een vloeibaar masker. Deze zijn verkrijgbaar in de geuren Coconut, Honey en Green Tea.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

JIINJU BEAUTY: BUDGET SHEET MASKERS BIJ KRUIDVAT

Deze maskertjes zijn te koop bij Kruidvat. In de winkel maar ook online bij de webshop. Like I said, de maskertjes zijn limited edition. Dus je moet er snel bij zijn. Op = namelijk echt op. Leuk is trouwens dat de maskertjes nu 2+1 gratis zijn!

Prijs:

  • Jiinju Beauty – Maskers €2.99 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May