Heb je altijd al een roze glitter masker willen hebben? This is your Chance. Het My Little Pony Glamglow is namelijk het perfecte masker om je op te vrolijken. Lees je mee?

GLAMGLOW

Glamglow my little pony masker met glitters

Glamglow bestaat nog niet eens zo erg lang. Opgericht vanaf 2010 en te koop voor consumenten vanaf 2011. Het merk is opgericht door Glenn & Shannon Dellimore en het ziet er op de website allemaal heel glamoureus uit. Er wordt gestrooid met Hollywood en daarbij behorende termen en de founders zien er ook lekker Hollywood-ish uit.
Het merk is vooral gericht op huidverzorging in de vorm van maskers en ‘treatments’ voor ieder huidtype en iedere wens maar heeft ook een lip product beschikbaar.
Benieuwd naar de andere maskers? Die vind je hier.

GLAMGLOW vs. HASBRO

Glamglow my little pony masker met glitters

Glamglow heeft haar krachten gebundeld met Hasbro. Je weet wel, hét speelgoedmerk van de wereld. Daaruit zijn maar liefst drie op My Little Pony geïnspireerde tinten uitgekomen van het meest bekende masker van het merk: Het Gravitymud masker.
Princess Luna Black is er voor de magische, mysterieuze prinses, Pinkie Pie Pink voor de socialite & stralend middelpunt van het feest en tot slot de Twilight Spartle Purple voor de perfectionist.

MY LITTLE PONY: PINKIE PIE PINK

Glamglow my little pony masker met glitters

In dit artikel zie je de Pinkie Pie Pink variant en is zoals je ziet dus heerlijk roze. My Favorite!
Het masker is exact hetzelfde als het originele Gravitymud masker en bevat een firming treatment.  Het masker bevat mega doelgerichte ingrediënten zoals het Teaoxi® Complex met Marshmallow + Dropblad om de contouren van de huid te verstevigen en te definiëren. Het masker verstopt de poriën niet.
Het masker bevat onder andere:

  • Vizitight met verstevigende Matrix Marine algen Plasma + BioDefine polymeren, voor een direct strakkere huid.
  • Lunarlift versterkt met Soja Isoflavone Liposoom en rode algen extract.
  • Cosmiplexion met IJslandse Kelp, Hyaluronzuur & mineraalrijke glaciale klei om de huid te helpen er jonger en veerkrachtiger uit te zien.
Glamglow my little pony masker met glitters
Glamglow my little pony masker met glitters

Het doosje is in de eerste plaats al geweldig. Heerlijk My Little Pony-achtig. Ik ga helemaal terug naar m’n jongere jaren.
In het doosje vind je natuurlijk het potje met het masker en ook nog een spateltje om het masker mee aan te brengen. Uiteraard ook in een roze kleur.
Het masker zelf is zuurstok roze met heel veel glitters! I LOOOVE it already! Het ruikt ook nog heerlijk zoet. Naar snoepjes, zalig!

Glamglow my little pony masker met glitters
Glamglow my little pony masker met glitters

De eerste keer dat ik het masker aanbracht heb ik teveel gebruikt. Het is namelijk een peel-off masker en hoe dikker de laag is, hoe langer het duurt voordat het droog is. breng dus een subtiel laagje aan. Dan droogt het binnen 5 á 10 minuten en kun je het heel gemakkelijk afpeelen van de huid.
Het masker voelt prettig aan en de heel zoete geur blijf je niet de hele tijd ruiken. Op zich wel prettig want dat zou kunnen gaan tegenstaan.
Ik was sowieso al fan van het Gravitymud Mask en dat ze nu dus in Glitter/My Little Pony variant uit zijn gebracht maakte mij heel erg blij!

Glamglow my little pony masker met glitters

Oh, en je vind ook een stickervel in het doosje. Met My Little Pony stickers. Hoe cute is dat voor je agenda, bullet journal of op het hoofd van je hond?

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Glamglow my little pony masker met glitters

De maskers van Glamglow zijn verkrijgbaar bij Douglas. Ook online via de webshop!

Prijs:

  • Glamglow – My Little Pony #Glittermask Gravitymud Masker €50.95 (50gr)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May