Zoals jullie weten ben ik niet vies van het ‘verbeteren van jezelf’ door middel van plastische chirurgie. Zo heb ik mijn lippen laten doen en botox in de fronsrimpel. Waar ik nog steeds nieuwsgierig naar ben is liposuctie en een borstvergroting. Ik heb wat informatie opgezocht en kwam uit bij Kliniek Veldhoven. En ik dacht, laat ik dit gelijk met jullie delen!

KLINIEK VELDHOVEN

Kliniek Veldhoven is een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologische behandelingen. Bij deze kliniek werkt een hecht team van plastisch chirurgen, een cosmetisch arts en huidspecialisten. Ik vind het persoonlijk altijd belangrijk om te weten of er goede artsen werkzaam zijn. Die heb ik (uiteraard) even opgezocht en er is niets mis mee! Wat mij betreft dus een betrouwbare en veilige kliniek.
Zoals de naam al aangeeft zijn zij gevestigd in Veldhoven en ze hebben een frisse en moderne uitstraling. Ook de behandelkamers zien er goed uit!

BORSTVERGROTING

Ik begin met de borstvergroting, vrouwen kiezen hier namelijk om heel veel verschillende redenen voor. Denk aan ontevredenheid met kleine borsten en/of ongelijke borsten, of het afnemen van volume door gewichtsverlies of zwangerschap. Het is allemaal mogelijk.
Met een borstvergroting krijgen de borsten meer volume, als dit in combinatie wordt uitgevoerd met een borstlift dan worden de tepels op een gelijke en mooie positie geplaatst.

Welke manieren van plaatsen zijn er?

Heel belangrijk zijn natuurlijk de implantaten. Kliniek Veldhoven werkt met het merk Mentor. Deze hebben een bijzonder hoog kwaliteitsniveau. Eén van de beste dus! De plaatsing van het implantaat kan naar eigen keuze, of op advies van de arts op verschillende manieren worden geplaatst: boven de spier (voor het meest natuurlijke resultaat) of onder de spier / dual plane. Hier krijgt de borst meer stabiliteit, wat handig is voor grote implantaten. Het is mogelijk om lipofilling (borstvergroting met eigen vet) te laten uitvoeren om de implantaat minder zichtbaar te laten maken. Ik vind dit eerlijk gezegd de meest interessante optie denk ik.

Het consult

Wil je zelf wat meer informatie en persoonlijk advies? Een consult  heeft nooit verdere verplichtingen, hierna kun je dus altijd nog beslissen of en wat je wil doen.
Belangrijk om te weten is dat de plastisch chirurg lid is van de NVPC en gespecialiseerd in borstcorrecties.

LIPOSUCTIE

Door naar de liposuctie. Ik denk hier serieus al een tijdje over na. Namelijk het weg laten halen van mijn buikvet. Wat zou dat fijn zijn. Bij liposuctie wordt onderhuid vetweefsel verwijderd, onder lokale verdoving. Geen narcose dus, wat ook prettig is.
Het gebied dat wordt behandeld wordt geïnjecteerd met verdovende vloeistof, hierdoor zwellen de vetcellen op en worden deze door de chirurg weggezogen met een canule (buisje).
De snedes worden erna gehecht, deze hechtingen mogen er na een week alweer uit en er blijven vrijwel geen littekens achter. Direct na de behandeling krijg je een drukpak aan dat 2 weken lang non stop wordt gedragen. Ik heb dit vaker gezien, volgens mij is dit ook nog eens comfortabel na de behandeling.
Let op: Liposuctie is geen manier om af te vallen, maar brengt de contouren van het lichaam mooier in verhouding.

Welke behandelzondes zijn het populairst?

– zadeltassen
– bovenbenen
– lovehandles (flanken)
– onderkin
– banana roll (het deel net onder de billen)

Ik kies sowieso voor de lovehandles, maar de onderkin klinkt ook wel aantrekkelijk…

Bye bye lovehandles en onderkin

Ook hier is het belangrijk om te weten dat de plastisch chirurg lid is van de NVPC en wordt de behandeling uiterst secuur uitgevoerd. Ook hiervoor is een consult zonder verplichtingen mogelijk!

KLINIEK VELDHOVEN

Wil je zelf wat meer informatie over de kliniek? Dan kun je op de website kijken. Hier vind je alle behandelingen, artsen en specialisten, prijzen en ervaringen. Ook de contactgegevens staan op de site vermeld.

May