Een spray voor het gezicht die de huid beschermt én verzorgt is de nieuwe musthave van Skyn Iceland: De Glacial Spray Lotion. Belooft de huid te hydrateren en te beschermen tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf. Benieuwd? Lees dan even verder.

SKYN ICELAND

SKYN ICELAND GLACIAL SPRAY LOTION

Skyn Iceland is een merk dat (tegen de verwachting in) uit Amerika komt. Waarom heet het merk dan Skyn Iceland? Omdat alle puur natuurlijke ingrediënten die in de huidverzorging zit uit IJsland komt. Simple as that.
Het merk richt zich vooral op de huid met stress, iedere huid heeft namelijk stress en dit kun je verminderen door de juiste voeding te eten maar ook door de juiste producten te gebruiken.
Sarah, de founder van Skyn Iceland had zelf ook last van een gestresste huid en is daarom gaan zoeken naar een oplossing. Uiteindelijk ontwikkelde ze de producten die nu te koop zijn. Eerder schreef ik al een review over onder andere het Detox pakket. Meer reviews zien van het merk? Dat kan hier.

GLACIAL SPRAY LOTION

SKYN ICELAND GLACIAL SPRAY LOTION

Helemaal nieuw is de Glacial Spray Lotion van Skyn Iceland. Het wordt omschreven als een snel absorberende multifunctionele lotion die de natuurlijke afweer van de huid hydrateert en versterkt, terwijl blootstelling aan schadelijke, dagelijkse verontreinigende stoffen wordt geminimaliseerd.
De vervuilde lucht gaat namelijk in je poriën zitten en rekken de poriënwanden uit waardoor je er ouder uit gaat zien. NIET GOED!
Deze nieuwe lotion hydrateert en bestrijdt tekenen van vermoeidheid maar tegelijkertijd is het een soort onzichtbaar schild voor de huid tegen onder andere sigarettenrook, zware metalen en uitlaatgassen. Verder bevat de lotion krachtige anti-oxidanten en kalmeert het de huid tot maar liefst 24 uur.

SKYN ICELAND GLACIAL SPRAY LOTION
SKYN ICELAND GLACIAL SPRAY LOTION

Ten eerste vind ik het merk Skyn Iceland echt mega interessant. Ze hebben namelijk ontzettend veel producten die ‘speciaal’ zijn. Dus die ik niet eerder heb gebruikt of gezien. Zo ook deze Lotion Spray. Het is namelijk geen reguliere gezichtsspray.
Het uiterlijk vind ik al tof, de paarse/lila herkenbaarheid en het leuke design met tekst. Het flesje is van hard plastic en heeft een pomp systeem waarmee je de lotion sprayed.
De geur is heel subtiel, ik ruik het bijna niet. De structuur is nevel-achtig en kan dus ook prima over de make-up worden gebruikt. Op de foto hierboven heb ik van dichtbij gesprayed zodat je kunt zien hoe de structuur van de lotion is. Vloeibaar en wit. Maar op het gezicht is het een nevel en trekt het snel in. Het laat een bepaald laagje achter wat hydraterend aanvoelt en niet storend is. Eigenlijk wel lekker. Fijne mist om te gebruiken over je make-up of gewoon zonder make-up om de huid te beschermen én te verzorgen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

SKYN ICELAND GLACIAL SPRAY LOTION

Skyn Iceland is verkrijgbaar via de webshop van Skyn Iceland zelf.

Prijs:

  • Glacial Spray Lotion €35 (66.5ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May