De Holy Grail zou de Magic Cream en de Wonder Glow van Charlotte Tilbury moeten zijn om een perfecte en mooie huid te krijgen.
De producten zijn ook best selling en ja, dan word ik nieuwsgierig hè? Ik testte ze dus uit en in dit artikel vind je mijn mening over deze ‘wonder’ producten! 

CHARLOTTE TILBURY

CHARLOTTE TILBURY: MAGIC CREAM & WONDER GLOW

De naam van het merk is ook de oprichtster van het merk; Charlotte Tilbury. Een prachtige dame trouwens! Haar missie is om iedere vrouw de mooiste versie van zichzelf te kunnen laten zijn. Love it.
Van oorsprong is Charlotte visagiste en heeft dan ook de nodige ervaring in de make-up wereld. Zo heeft ze haar merk dan ook opgericht, door de ervaring weet zij welke producten een vrouw mooi maken en wat het meest fijne is om te gebruiken. Een merk dat tot één van mijn persoonlijk favoriete merken hoort. Charlotte Tilbury.. Zucht..
Oh en by the way, Charlotte Tilbury test niet op dieren! Meer artikels van het merk kun je hier vinden.

MAGIC CREAM

CHARLOTTE TILBURY: MAGIC CREAM & WONDER GLOW

De Magic Cream is een dagcrème waaraan Charlotte Tilbury 20 jaar heeft gewerkt. Must be good  right? Het is een geheime mix van anti-huidveroudering ingrediënten, hyaluronzuur en bloemen extracten die de vermoeide huid transformeert.
De crème bestrijdt het huidveroudingsproces op alle vlakken en stimuleert de productie van collageen en cel-energie. Ook bestrijdt het vrije radicalen waardoor de rimpels verminderen en de huid gladder wordt.
De crème belooft zelfs dat het lijkt of je 8 uur slaap hebt gehad. Eén van de zeven wonderen van Charlotte Tilbury voor je huid.

CHARLOTTE TILBURY: MAGIC CREAM & WONDER GLOW
CHARLOTTE TILBURY: MAGIC CREAM & WONDER GLOW

Het uiterlijk van de crème is werkelijk prachtig. Ik ben niet anders gewend van de producten van Charlotte Tilbury. Het straalt luxe uit en is bijna zonde om te gebruiken.
De pot is groot! Het bevat 50ml en belooft de huid ook te hydrateren.

CHARLOTTE TILBURY: MAGIC CREAM & WONDER GLOW
CHARLOTTE TILBURY: MAGIC CREAM & WONDER GLOW

De crème zelf vind ik heerlijk. Qua textuur is het echt een dikke romige crème die heerlijk op de huid aanvoelt. Het trekt niet heel erg snel in, maar omdat de crème niet vettig is kun je er redelijk snel al make-up overheen aanbrengen.
De geur vind ik ook zo lekker, het doet me vooral denken aan luxe cosmetica. Dat is het natuurlijk ook, maar zo ruikt het ook echt. Ik vind het lekker!
Wel vind ik de crème wat prijzig. €90 voor een pot vind ik best veel. Nu vind ik huidverzorging belangrijk en heb ik dit bedrag best over voor een crème die het goed doet op mijn huid en ik ook lekker vind. Een beetje zuinig aan doen kan ook prima, want je hebt helemaal niet veel nodig per keer om aan te brengen over het hele gezicht. Ik doe er circa 3-4 maanden mee.

WONDERGLOW

CHARLOTTE TILBURY: MAGIC CREAM & WONDER GLOW

Door naar de Wonder Glow, dit product valt ook onder de zeven wonderen voor je huid van Charlotte Tilbury.
Dit product is gecreëerd om de vermoeide, doffe en vochtarme huid om te toveren naar een gezonde en mooie glowy skin.
Een bepaalde technologie zorgt ervoor dat het UV-licht op een slimme manier wordt gestolen en weer hergebruikt op de huid.
Dit product kan gebruikt worden onder de make-up als een primer of als toplaag over de make-up.

CHARLOTTE TILBURY: MAGIC CREAM & WONDER GLOW
CHARLOTTE TILBURY: MAGIC CREAM & WONDER GLOW

Ik gebruik de Wonder Glow vooral als een primer. Dat vind ik de fijnste manier, maar dat is voor iedereen persoonlijk.
Ook het uiterlijk hiervan ziet er weer heerlijk luxe uit. De Wonder Glow komt in een flesje waar je in knijpt zodat het product eruit komt. Ook hiervan heb je niet veel nodig voor het hele gezicht. De geur is lekker maar redelijk subtiel en neutraal. Ik ruik het na aanbrengen ook niet meer. De kleur is huidkleurig met wat lichtgevende reflecties. De kleur is totaal transparant, het dekt namelijk niet maar zorgt door de reflecties vooral dat de huid een mooier aanzien heeft.
Doet het wat het zegt wat het moet doen? Absoluut, als primer vind ik de Wonder Glow echt een top product. Het maakt mijn huid inderdaad wat frisser en egaler en geeft ietwat een glow. Als ik geen foundation draag vind ik het ook fijn om deze primer te gebruiken omdat het mijn huid inderdaad net iets mooier maakt. Zeker een fijne primer om te gebruiken dus!
Of het de make-up langer op zijn plek houdt weet ik niet echt, ik krijg niet het idee dat dit zo is. Het is echt bedoeld als een primer die het gezicht wat meer laat stralen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

CHARLOTTE TILBURY: MAGIC CREAM & WONDER GLOW

De producten van Charlotte Tilbury zijn allemaal te koop bij de Bijenkorf. Online, maar natuurlijk ook in de winkel waar je overal aan kan snuffelen en ook kan proberen en voelen.
Wil je de allernieuwste producten zien of direct vanaf CT zelf bestellen? Dat kan via Charlottetilbury.com.

Prijzen:

  • Charlotte Tilbury – Magic Cream €90
  • Charlotte Tilbury – Wonder Glow €49

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May