Nieuw in het Weleda assortiment is de Milde Reinigingsmousse. Een foam die make-up en overtallig talg verwijdert maar (vind ik) ook zalig ruikt. In dit artikel lees je meer over dit nieuwe product. 

WELEDA

NIEUW: WELEDA REINIGINGSMOUSSE

Weleda is een merk dat je vast wel kent. Het bestaat namelijk al 90 jaar en is ontstaan door twee artsen (een Nederlandse arts en een Zwitserse arts) die dezelfde visie deelden, namelijk Antroposofie. Deze gaat uit van het holistische uitgangspunt dat lichaam, geest en ziel verbonden zijn met de rest van de wereld.
Samen ontwikkelden zij geneesmiddelen en verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. Dit gebeurt nog steeds en deze ingrediënten worden ook duurzaam geteeld en verwerkt. De gezondheid en het welzijn van de mens en natuur is nog steeds het hoogste doel.
Ook wordt er nooit op dieren getest.

MILDE REINIGINGSMOUSSE

NIEUW: WELEDA REINIGINGSMOUSSE

De Milde Reinigingsmousse is hageltje nieuw en pas uitgekomen. Het is een romige mousse dat zorgt voor een uiterst milde maar grondige dieptereiniging van de normale- en de gemengde huid.
De mousse houdt tevens het vochtgehalte van de huid op peil en verwijdert zowel make-up als overtollig talg.
Een aantal ingrediënten zijn natuurlijke ethische oliën van citroen, lavendel en sinaasappel die de huid een aangenaam, fris gevoel geven. Het hoofdingrediënt is het distillaat van Hamamelis, dit zorgt voor verfrissing van de huid en het samentrekken van de poriën tijdens het reinigen.

NIEUW: WELEDA REINIGINGSMOUSSE
NIEUW: WELEDA REINIGINGSMOUSSE

De fles is lekker groot en heeft een pomp systeem. Fijn vind ik dat altijd. Hierdoor gebruik je nooit teveel. Eén pompje is in principe genoeg om het hele gezicht mee te reinigen, maar ik hou zelf van lekker veel. Ik gebruik er dus twee.
Wat ik het allerlekkerst vind aan deze foam is geur. Het ruikt zalig! Ik ruik inderdaad heel goed de etherische oliën van citroen, lavendel en sinaasappel. Ik ruik ze alledrie. Lekker ontspannend door de lavendel maar toch verfrissend vanwege de citrusvruchten.
De foam lost wel wat op in water, ik adviseer dus om eerst het gezicht nat te maken, vervolgens de foam aan te brengen en te masseren en het er daarna af te spoelen.
Mijn huid voelt erna wel iets trekkerig aan, wat ik wel jammer vind maar niet heel belangrijk, ik gebruik namelijk sowieso altijd een crème na het reinigen van mijn gezicht.
De mousse verwijdert trouwens make-up prima. Zelfs de oogmake-up gaat er bij mij redelijk goed vanaf!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

NIEUW: WELEDA REINIGINGSMOUSSE

Weleda is te koop bij de meeste drogisterijen in Nederland en natuurlijk bij heel veel webshops. Op de website van Weleda.nl vind je alle producten en via die website kun je alles ook weer online kopen!

Prijs:

  • Weleda – Milde Reinigingsmousse €11.49 (150ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May