Vorige week liet ik de Born to Glow collectie van NYX Professional Make-up zien. Maar het absolute pareltje van de lijn laat ik vandaag zien. De Liquid Illuminator. Een heerlijke glow die er in 2 seconden op zit. Lees je mee?

NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

NYX: BORN TO GLOW - LIQUID ILLUMINATOR

Ja, wie kent het niet. NYX Professional Make-up is inmiddels een begrip in Nederland. Een make-up merk dat toch heel vriendelijk voor je portemonnee is maar aan de andere kant ook gewoon alles heeft én van goede kwaliteit is. Ik vind het een heel fijn merk en heb inmiddels al een heleboel make-uppies hiervan. Je vind tegenwoordig ook NYX winkels in Amsterdam en Rotterdam én kun je alles online vinden bij Douglas (op de nieuwste collecties na, daar moet je altijd eventjes op wachten bij Douglas).
Benieuwd naar andere NYX artikels? Die vind je hier. Ook de Born to Glow Collectie vind je daar!

LIQUID ILLUMINATOR

NYX: BORN TO GLOW - LIQUID ILLUMINATOR

De Born to Glow – Liquid Illuminator is een highlighter die je echt een mega glow geeft. Je kunt ervoor kiezen om deze highlighter te gebruiken op zich, dus op de jukbeenderen, neus en andere plekjes waar je de highlighter normaal gesproken aanbrengt. Maar je kunt hem ook gebruiken als basis voor je make-up als je een heel glowy look wil.
Het belooft je namelijk een frisse en stralende look te geven.
De illuminator is in vier verschillende tinten te krijgen, van koel tot warm en is licht qua textuur.

NYX: BORN TO GLOW - LIQUID ILLUMINATOR
NYX: BORN TO GLOW - LIQUID ILLUMINATOR

Ik was echt in shock toen ik de illuminators ging swatchen. Want ze zijn zó mooi. Ik ben niet vies van een lekkere glow dus van mij mag het wel lekker poppy.
Op de swatch foto hierboven zie je links de kleur Gleam en rechts de kleur Sunbeam. Die laatste is koel van toon en springt er op mijn huid meer uit. Ik vind de Gleam persoonlijk mooier, deze heeft een rosé-achtige / champagne gloed.
De illuminator is overigens goed te blenden met de vingers of een spons en voelt inderdaad licht aan op de huid. Een heerlijk product voor in de zomer sowieso!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

NYX: BORN TO GLOW - LIQUID ILLUMINATOR

NYX is natuurlijk verkrijgbaar bij de NYX stores die onder andere in Amsterdam (kalverstraat) en Rotterdam zitten. Ook is het merk verkrijgbaar bij Douglas, maar niet alle collecties zijn daar meteen te vinden.
Deze producten zijn allebei verkrijgbaar bij de NYX stores én Douglas.

Prijs:

  •  Born to Glow – Liquid Illuminator €9.40 (18ml)

Let op! Want nu krijg je een gratis NYX Fanny Pack bij aankoop van minstens €20 aan NYX Make-up. Alleen bij Douglas geldig!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May