De Spa Secrets lijn van Kruidvat heeft er drie gloedje nieuwe limited edition goodies bij! Namelijk de Bodymists in drie verschillende geuren. Magic of Brazil, Wisdom of India en Miracles of Bali. Voor ieder wel een goede geur. Lees je mee?

NIEUW: SPA SECRETS BODY MISTS VAN KRUIDVAT

KRUIDVAT SPA SECRETS

Spa Secrets is een merk exclusief voor Kruidvat gemaakt en geeft de authentieke badrituelen van over de hele wereld weer. Er zijn verschillende collecties zoals bijvoorbeeld Magics of Brazil, Treasures of Morocco, Miracles of Bali en nog veel meer.
In deze collecties vind je allerlei heerlijke lichaamsverzorgingsproducten zoals douchefoams, bodylotions en -butters, scrubs en nog een heleboel andere fijne producten. Nieuw zijn de Body Mists. Heerlijk geurende spray’s die je over je lichaam spuit als verfrissing, hydratatie maar ook om gewoon heerlijk te ruiken.
Meer artikels over de Spa Secrets lijn vind je trouwens hier.

DE BODY MISTS

NIEUW: SPA SECRETS BODY MISTS VAN KRUIDVAT

Waan je in Bali, Brazilie of India met deze nieuwste Spa Secrets Body Mists. Let op, ze zijn limited edition. Dus niet heel lang verkrijgbaar!
De verfrissende mists geven de huid nieuwe energie en zijn verfijnd geparfumeerd. De mists zijn in drie verschillende geuren verkrijgbaar en zijn helemaal in lijn met de Spa Secrets lijnen. Zo heb je de Magic of Brazil: met Maracuja & Acai Berry, de Wisdom of India: met White Lotus en Sesame Oil en de Miracles of Bali met Coconut Water & Frangipani (mijn favoriet).

NIEUW: SPA SECRETS BODY MISTS VAN KRUIDVAT
NIEUW: SPA SECRETS BODY MISTS VAN KRUIDVAT
NIEUW: SPA SECRETS BODY MISTS VAN KRUIDVAT

De Magic of Brazil geur is een heel warme en fruitige geur. Ontzettend lekker en sensueel. De geur wordt naarmate je het langer draagt wat zoeter en ik ruik vooral de Berry in de geur.
De Wisdom of India geur is wat frisser en wat ‘mannelijker’, het is geen mannelijke geur maar  zo omschrijf ik de geur als ik het vergelijk met de andere twee. De White Lotus overheerst met een vleugje Sesamolie.
Tot slot de Miracles of Bali, mijn favoriet ruikt naar zomer! Door de kokosgeur en de zoete frangipani bloem doet het me vooral denken aan witte stranden, palmbomen en blauwe zee. Perfect voor de zomer. Ik heb hem zelfs al voor de helft leeg!

De geuren blijven overigens echt heel lang hangen. Ik had dit niet verwacht, de meeste body mists vervliegen na een paar minuutjes weer. En zeker omdat ze best goedkoop zijn had ik dit ook verwacht van deze lijn. Maar ik kan met eerlijkheid zeggen dat de mists zeker een uur echt goed te ruiken zijn!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

NIEUW: SPA SECRETS BODY MISTS VAN KRUIDVAT

De Spa Secrets lijn is exclusief voor Kruidvat ontwikkeld. Je kunt deze producten dus alleen bij Kruidvat kopen. In de winkel maar natuurlijk ook online via de webshop!

Prijs:

  • Spa Secrets Bodymists €3.99 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May