Ik heb weer een heerlijke budget tip voor jullie! De Spa Secrets collectie van Kruidvat is namelijk uitgebreid met de Wisdom of India lijn. Een geur waar je het Ayurvedisch wellness gevoel van krijgt. Door de witte lotus en sesamolie krijg je een heerlijke geur combinatie. In het artikel vind je meer info!

SPA SECRETS VAN KRUIDVAT: WISDOM OF INDIA

KRUIDVAT'S SPA SECRETS: WISDOM OF INDIA

Spa Secrets is een merk exclusief voor Kruidvat gemaakt en geeft de authentieke badrituelen van over de hele wereld weer. Er zijn verschillende collecties zoals bijvoorbeeld Magics of Brazil, Treasures of Morocco, Miracles of Bali en nog veel meer.
Deze nieuwe collectie Wisdom of India bestaat uit een shower foam, een shower milk, een rice body scrub, een body gel-in-oil en een bodymilk spray. Ieder product is verrijkt met verzorgende sesam olie en heeft de ontspannende geur van witte lotus. In dit artikel vind je de shower foam, de scrub en de body gel-in-oil.
Het uiterlijk vind ik al superleuk. Ik hou van de kleur mintgroen en maakt me altijd vrolijk. Dat zit dus alvast goed.

SHOWER FOAM

KRUIDVAT'S SPA SECRETS: WISDOM OF INDIA

De Shower Foam uit deze collectie is een gel dat verandert in een schuim waardoor het heerlijk is om de huid mee in te smeren en te masseren. Ook belooft de foam de huid natuurlijk heerlijk te laten ruiken.
De shower foam is verkrijgbaar voor maar €3,99 voor 200ml.

KRUIDVAT'S SPA SECRETS: WISDOM OF INDIA
KRUIDVAT'S SPA SECRETS: WISDOM OF INDIA

De fles zelf is van aluminium en voelt redelijk zwaar aan. Waarschijnlijk omdat de inhoud gel is en nog geen foam. Zelf vind ik dit altijd heel fijn. Hierdoor doe je namelijk 1: langer met de fles en 2: het voelt heerlijk zacht aan op de huid.
De geur white lotus is heerlijk zacht en ik hou hier wel van. Lotus ruikt niet persé heel bloemig.
De foam zelf schuimt natuurlijk lekker onder de douche en laat inderdaad een fijne geur achter op de huid.

RICE BODY SCRUB

KRUIDVAT'S SPA SECRETS: WISDOM OF INDIA

Hoi herfst en winter! Hoi droge huid! Een scrub is essentieel in dit seizoen en niet meer alleen een luxe. De Rice Body Scrub is een zachte scrub op basis van rijst en laat de huid soepel, glad en zijdezacht aanvoelen.
De scrub is verkrijgbaar voor €3,99 waar je een tube van 200ml voor krijgt.

KRUIDVAT'S SPA SECRETS: WISDOM OF INDIA
KRUIDVAT'S SPA SECRETS: WISDOM OF INDIA

First of all, ik vind de scrub echt héél fijn. Juist omdat deze op basis is van rijst waardoor de scrub niet te heftig is. Het exfoliëert echt de huid zonder het te beschadigen. Ik vind hem daarom dan ook perfect als prep voor het scheren. Als je je even scrubt voor het scheren dan gaat het namelijk soepeler en heb je minder kans op ingegroeide haartjes.
De scrub zit in een plastic tube en je hebt niet heel erg veel nodig. Zelf doe ik altijd wel royaal, maar voor die prijs kan dat ook gerust.

BODY GEL-IN-OIL

KRUIDVAT'S SPA SECRETS: WISDOM OF INDIA

Tot slot nog de Body Gel-in-oil die verkrijgbaar is voor €4,99 (250ml). De naam vind ik al interessant. Het is namelijk een unieke textuur waarbij de specifieke eigenschappen van de frisheid van een gel met de rijke verzorging van een crème worden gecombineerd. Hierdoor wordt het product nog sneller in de huid opgenomen.
De pot waarin je het product vindt is van plastic en heeft dezelfde lieve mintgroene kleur als de rest van deze lijn.

KRUIDVAT'S SPA SECRETS: WISDOM OF INDIA
KRUIDVAT'S SPA SECRETS: WISDOM OF INDIA

De crème voelt ook inderdaad anders aan dan een reguliere lotion of crème. Ten eerste is de textuur wat dunner en niet erg vol of romig terwijl ik bij het aanbrengen het gevoel heb dat ik een lotion gebruik. Het trekt inderdaad snel in de huid waarna het heerlijk zacht en gehydrateerd aanvoelt. Voor de beentjes dus perfect.
Ook laat het dezelfde lekkere geur van witte lotus achter en blijf je deze goed ruiken!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Zoals het je misschien niet is ontgaan zijn deze producten allemaal van Spa Secrets, exclusief gemaakt voor het Kruidvat. Logisch dus dat je ze bij deze winkel kan kopen. Maar natuurlijk ook online via de website van Kruidvat.nl.
De producten die je hierboven ziet zijn allemaal niet hoger dan €4,99 per stuk. Om te proberen, of als cadeau te geven dus geen moeilijke keuze ?

Heb jij de Spa Secrets collectie al eens geprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May