Sinterklaas en kerst komt er weer aan. Dat betekent dat je weer cadeautjes moet gaan bedenken. Deze Midas Touch editie van Beauty blender is dΓ© perfecte cadeautip voor alle beautylovers. In dit artikel vind je meer artikel over deze blender in een kerstbal πŸ™‚Β 

BEAUTYBLENDER

BEAUTYBLENDER'S MIDAS TOUCH: CHRISTMAS EDITIE

Beautyblender was volgens mij de eerste die deze make-up tool op de markt bracht. Een sponsje in een ei-vorm waarmee je je foundation aanbrengt en een flawless resultaat geeft.
Je maakt de beautyblender nat, knijpt hem uit zodat het water er helemaal uit is en de spons wordt groter. Door de vochtigheid in de spons kun je je foundation heel mooi egaal aanbrengen en vanwege de vorm kom je bij ieder stukje op het gezicht.Β Voor meer Beautyblenders check je hier de eerdere artikels.
De Midas Touch is één van de limited editions van het merk en is perfect om te geven als cadeautje aan je moeder, zus, nicht, tante, vriendin, zus of broer, vriend. Laten we genderneutraal blijven hè?

MIDAS TOUCH

BEAUTYBLENDER'S MIDAS TOUCH: CHRISTMAS EDITIE

De Beautyblender Midas Touch is te koop voor maar €22,95. Je krijgt dan een kerstbal met daarin je favoriete beauty-tool. Namelijk de Original Beautyblender Γ©n een blokje solid blender cleanser (heerlijk spul trouwens). Benieuwd naar de cleansing tools/routine? Check dan even hier.
Anyways, de kerstbal kun je dus inpakken, ophangen in de kerstboom of in de zak van Sint stoppen. Wat jij wil. Ik vind het zelf in ieder geval een heel toffe cadeautip!

BEAUTYBLENDER'S MIDAS TOUCH: CHRISTMAS EDITIE
BEAUTYBLENDER'S MIDAS TOUCH: CHRISTMAS EDITIE

VERKRIJGBAARHEID

De kerstcollectie van Beautyblender is te koop bij Douglas, Boozyshop en Ici Paris XL (ook online!).

Weet jij al aan wie je deze cadeau wil geven?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May