Een slapeloze nacht gehad? Of een zwaar weekend? Of heb je gewoon standaard asshole kringen onder je ogen? Het nieuwste product van Bobbi Brown ‘Better than Sleep Concealer’ belooft dat die donkere kringen je niet meer storen. Ik ben een concealer verzamelaar, dus was ik heel benieuwd naar deze! Lees je mee?

BOBBI BROWN

BOBBI BROWN'S BETTER THAN SLEEP CONCEALER

Bobbi Brown is één van mijn favoriete high-end merken en ik heb al aardig wat producten van dit merk in mijn stash.
De producten van Bobbi bevallen mij altijd heel goed en in dit artikel laat ik jullie het allernieuwste product zien van het merk.
Eerder heb ik een review geschreven over de make-up van Bobbi Brown en ook een artikel over wat skincare van het merk.  Verder heb ik ook mijn brows laten doen bij de counter in de Bijenkorf, dat artikel kun je hier lezen. Maar vandaag heb ik het over de Better than Sleep Concealer!

INSTANT FULL COVER CONCEALER

BOBBI BROWN'S BETTER THAN SLEEP CONCEALER

Oké, de Instant Full Cover Concealer klinkt al goed. Ik wil namelijk zelf een concealer die ook écht iets doet. Namelijk het volledig bedekken van donkere kringen. Deze Better Than Sleep Concealer belooft dat dus te doen en geeft aan dat het hetzelfde effect geeft als dat je 8 uur slaap hebt gehad.
Verder belooft het niet te creasen, uit te lopen of te vervagen. De concealer is verkrijgbaar voor €34 in 15 verschillende tinten.

BOBBI BROWN'S BETTER THAN SLEEP CONCEALER
BOBBI BROWN'S BETTER THAN SLEEP CONCEALER

De nieuwe formule van deze concealer zorgt voor een volledige dekking maar voelt niet zwaar aan. Als een tweede huid dus. Zonder het creasen, breken of uitvagen van de concealer. Klinkt absoluut top.
Verder werkt de concealer ook verzorgend door toevoeging van natuurlijke ingredienten, waardoor de huid onder de ogen gladder wordt en de huidveroudering vermindert.

BOBBI BROWN'S BETTER THAN SLEEP CONCEALER
BOBBI BROWN'S BETTER THAN SLEEP CONCEALER

Natuurlijk heb ik het zelf ook geprobeerd. Zoals je hierboven kunt zien geeft het (naar mijn idee) geen volledige dekking maar een medium dekking. Wat ik in principe prima vind want daardoor oogt het ook wel weer heel natuurlijk en camoufleert het toch de donkere kringen.
Wat ik wel jammer vind is dat de textuur van de concealer best wel dik is. Hierdoor is het moeilijk om het product uit het flesje op de huid aan te brengen. Ik hou ervan als je zelf de dosering kunt bepalen, en ik gebruik redelijk veel concealer.
De kleur is voor mij wel weer goed, ik zie dat het mijn huid inderdaad verheldert waardoor ik een frisse blik krijg.
Het is eerlijk gezegd niet mijn favoriete concealer, vanwege het aanbrengen wat ik niet heel prettig vind maar het product zelf doet wel wat het zegt.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Bobbi Brown is verkrijgbaar bij alle bekende parfumerieën zoals bijvoorbeeld Douglas en Ici Paris XL.
Ook kun je het merk vinden bij de Bijenkorf en Hudson’s Bay waar je ook een counter vindt met Bobbi Brown specialisten. Als je dus niet precies weet welke kleur je nodig hebt of je advies nodig hebt bij het aanschaffen van een product. Dan zou ik eventjes langs één van de counters gaan!

Gebruik jij een concealer onder de ogen of voor pukkeltjes?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May