Een van mijn allerfavoriete make-up merken is zeker Bobbi Brown. De make-up van dit merk bevalt me zo goed. Ik begon met de foundation die mij werd aangeraden en zo langzamerhand heb ik steeds meer make-up van Bobbi Brown in mijn stash. Vandaag laat ik jullie een deel van mijn stash zien en heb ik een look gemaakt die volledig bestaat uit Bobbi Brown producten 🙂 

BOBBI BROWN

Uiteraard eerst kort iets over het merk zelf. Ik denk dat jullie allemaal wel eens van het merk hebben gehoord. Zo niet, lees dan vooral verder! You are missing out.
Bobbi Brown is een dame die haar carrière begon in New York als een make-up artist. Zij werkte met grote namen en had haar eigen style.

Op de eerste dag verkocht Bobbi meteen al 100 lipstick. Succesje much?

Haar eerste product was een lipstick, dit was in 1991 en werd verkocht bij Bergdof Goodman in NYC en op de eerste dag verkocht zij al 100 lipsticks. Uhm hallo? Succesje much? Zij had namelijk dit aantal verkochte lipsticks verwacht in een maand tijd..
As you all know: jaren 80 is wit gezicht en rode lippen. Dit vond Bobbi zelf niet echt mooi dus ze onderscheidde zichzelf door in de jaren 80 verschillende naturel tinted lipsticks te maken.
En nou ja goed, ze is nu waar ze is. Internationaal bekend en met ALLE tools en make-uppies die je maar nodig hebt. Van knallende kleurtjes tot nude kleurtjes.
Het merk is te koop bij de parfumerie (Douglas of Ici) en op de website van Bobbi Brown kun je het verkooppunt bij jou in de buurt vinden. Helaas is het merk niet dierproefvrij.

MAKE-UP

BOBBI BROWN MAKE-UP

Vandaag heb ik een look gemaakt met alleen maar Bobbi Brown producten. Dus full face Bobbi!
De volgende producten heb ik gebruikt:

BOBBI BROWN MAKE-UP

De Art Stick €27,50 is verkrijgbaar in 16 kleuren. Van nude tinten tot knallend rood.
Het is een mega potlood met een lip kleur. Wat fijn hieraan is, is dat door de punt van het potlood de lip kleur heel precies kan worden aangebracht.
De kleur is echt heel knallend en blijft redelijk lang zitten. De kleur die ik heb is ‘Harlow Red’.

Vervolgens door naar de Long Wear Cream Shadow Stick €32,50 en verkrijgbaar in écht mooie kleuren. Ik word er zelf ontzettend hebberig van.
Het is een oogschaduw en blijft de hele dag zitten. Doordat het een cream is, is de oogschaduw super snel aan te brengen en kun je de kleuren prachtig blenden met je vingers.

BOBBI BROWN MAKE-UP
BOBBI BROWN MAKE-UP

De Everything mascara €27 is een hydraterende mascara die niet klontert. Pikzwart en loopt zo goed als niet uit.
De mascara’s van Bobbi Brown are life! Geloof me, je betaalt er net iets meer voor maar ze zijn het waard.
De mascara belooft een volle, maar natuurlijke look voor iedere dag.

Vervolgens de Long Wear Gel Eyeliner €25  inclusief de Ultra Fine Eyeliner Brush €27. De laatstgenoemde heeft trouwens een award gewonnen.
Met de gel eyeliner en het kwastje kan iedereen een strakke wing zetten (ook met weinig ervaring) en blijft bij mij de hele dag prima op haar plek.

BOBBI BROWN MAKE-UP
BOBBI BROWN MAKE-UP

De Eye Shadow in de kleur Camel €26 is een prachtige warme oker-achtige kleur die op de ogen heel zacht en natuurlijk oogt. De shadow bevat veel pigment en je kunt het dus het beste opbouwen voor het mooiste resultaat. In combinatie met de Long Wear Shadow Stick heb je een mooie warme maar natuurlijke look.

Tot slot de Bronzing Powder €39,50. Ik heb zelf de kleur Golden Light. Deze bronzer behoorde al tot mijn faves (ik gebruikte al een tijd een andere kleur), maar dit is de perfecte kleur om mijn gezicht nog wat warmte en kleur te geven in de winter. Nobody wants a pale face.

BOBBI BROWN MAKE-UP

LOOK

BOBBI BROWN MAKE-UP

Ik heb alle bovenstaande producten voor deze look gebruikt. Maar ook nog de Bobbi Brown Long Wear Even Finish Foundation en de Intensive Skin Serum Concealer voor onder de ogen (verzorgt tegelijkertijd de huid).
Dus de hele look hierboven is van Bobbi Brown.
Ik wil sowieso de Art Stick en de Long Wear Cream Shadow Stick gaan uitbreiden met meer kleuren, want ze zijn echt ZO fijn en ZO mooi. Maar stapje voor stapje kom ik er wel 🙂

BOBBI BROWN MAKE-UP
BOBBI BROWN MAKE-UP
BOBBI BROWN MAKE-UP

Was jij al bekend met de make-up van Bobbi Brown? En wat is jouw favoriete product?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May