Make-up tools zijn een must! Ik gebruikte al een tijd de Beautyblender met veel plezier en heb enige tijd terug ook een artikel geschreven over een ander merk sponsjes.
Zonder een spons is je make-up stash eigenlijk niet compleet. De Pro on the Go kit bevat alle sponzen die je nodig hebt en zelfs een cleanser (ook zo belangrijk). Lees verder voor details! 

BEAUTYBLENDER

Voor de leken onder ons een korte uitleg over de Beautyblender. Dit is in principe een ei-vormige spons die je gebruikt om je foundation en/of concealer mee aan te brengen.
De spons heeft een ei-vorm omdat je daarmee in ieder hoekje van je gezicht kunt komen, de grote ronde kant is het beste voor de grotere oppervlakten zoals je voorhoofd, wangen en kin en de kant met de punt kan je het beste gebruiken voor bijvoorbeeld onder de ogen, de neus of dat stukje tussen de neus en mond.
Het beste is om de spons vochtig te gebruiken, hiermee krijg je het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Het vochtig maken doe je door de spons onder te dompelen in water, goed te knijpen zodat de spons al het water oppakt en vervolgens goed uit te knijpen. Je spons is als het ware ‘damped’. Dus niet kletsnat 😉

Een spons mag niet ontbreken uit je make-up stash

PRO ON THE GO KIT

BEAUTYBLENDER KIT

Beautyblender Kit

Deze Beautyblender kit bevat alles wat je nodig hebt om de laatste make-up trends te rocken. Blot and blend als een pro – Aldus Beautyblender herself.
De kit bevat inderdaad alle tools die je nodig hebt om je basis make-up mee aan te brengen (kwasten uitgezonderd). Je vindt de tools in een doosje met zilveren glitter decoratie om helemaal in de sfeer van kerst te komen.
Het is dan ook een perfect kerstcadeau voor de make-up lovers (dus mannen, houdt je girl van make-up? Hiermee maak je haar zeker blij!).
De kit bevat niet alleen de sponzen maar ook een cleanser voor de sponzen. Want als je je tools niet schoonmaakt kun je ze best wel snel weggooien, of je gezicht.
Want bacteriën houden van vochtige sponzen 😉

Beautyblender Kit

Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om de laatste make-up trends te rocken. Blot and blend als een pro – Aldus Beautyblender herself.
De kit bevat inderdaad alle tools die je nodig hebt om je basis make-up mee aan te brengen (kwasten uitgezonderd). Je vindt de tools in een doosje met zilveren glitter decoratie om helemaal in de sfeer van kerst te komen.
Het is dan ook een perfect kerstcadeau voor de make-up lovers (dus mannen, houdt je girl van make-up? Hiermee maak je haar zeker blij!).
De kit bevat niet alleen de sponzen maar ook een cleanser voor de sponzen. Want als je je tools niet schoonmaakt kun je ze best wel snel weggooien, of je gezicht.
Want bacteriën houden van vochtige sponzen 😉

ORIGINAL BEAUTYBLENDER

BEAUTYBLENDER KIT

Als eerste vind je de Original Beautyblender. Het welbekende roze eitje. Deze tool is denk ik bij iedereen wel bekend.
De spons is perfect om je foundation mee aan te brengen en blend dit mooi op je gezicht.
Bij alle sponzen is het trouwens het beste om ze dus vochtig te maken zoals ik al eerder in dit artikel heb uitgelegd.
Gebruik je de spons droog, dan heb je kans dat 1. de spons al je product opslurpt en 2. dat je foundation cakey en/of vlekkerig wordt.

BEAUTYBLENDER PRO

BEAUTYBLENDER KIT

De Beautyblender pro is toch precies hetzelfde dan de Original Beautyblender, maar dan zwart? Ja, dat dacht ik ook. Ziet er precies hetzelfde uit. Toch is de Pro net iets anders.

Original Beautyblender vs. Beautyblender pro

Beautyblender geeft aan dat de pro meer bedoeld is voor een meer gepigmenteerd product en een meer professionele finish geeft.
De pro is dan ook net iets zachter dan de Original en wordt ook iets groter dan de Original wanneer het nat wordt.
Ik vind beide sponzen geweldig eigenlijk en vind het vooral handig dat de zwarte spons minder ‘vies’ oogt. De pro vind ik overigens zelf ook prettiger aanvoelen op mijn gezicht.

BEAUTYBLENDER MICRO MINI

BEAUTYBLENDER KIT

Same deal here. Een eivormige spons in een zwarte kleur maar dan veel kleiner. Perfect voor de kleinere oppervlakten bijvoorbeeld.
Ook kan dit sponsje heel goed worden gebruikt om te contouren, highlighten, concealen en het corrigeren van kleuren.
Precies dezelfde structuur als de Beautyblender Pro maar dan kleiner wat ikzelf prettiger vind werken om bijvoorbeeld onder mijn oog concealer aan te brengen of pukkeltjes te concealen. Je kunt preciezer werken met dit sponsje.

BLOTTERAZI PRO

BEAUTYBLENDER KIT

De Blotterazi familie, de grootste make-up maffia familie in Italië

Wie kent het niet, de Blotterazi familie. De grootste make-up maffia familie in Italie. Grapje natuurlijk, maar het klinkt als een maffia familie naam haha.
Wat is het precies? Het is een platte Beautyblender kort gezegd. Ik kende het nog niet maar vind het een heel interessante spons.
Het verwijdert namelijk de overmatige olie/vetten van je gezicht zonder dat het je make-up verpest. Halleluja! Hoe vaak glimt mijn make-up wel niet, redelijk vaak. En om nu iedere keer het gezicht af te poederen zie ik ook niet zo zitten.
Met deze spons kun je dus de vettige huid weer mooi mat maken, en de blotterazi zit in een soort verpakking die je makkelijk in je tas kunt doen zonder dat de spons vies wordt 🙂

MINI BLENDERCLEANSER SOLID PRO

BEAUTYBLENDER KIT

Ik gebruik al jaren de Blendercleanser van Beautyblender en ik kan niet meer zonder. Niet alleen voor mijn sponzen maar ook voor mijn kwasten.
Ik heb ongeveer 50 kwasten en ik ben binnen 5 a 10 minuutjes klaar. De Blendercleanser is namelijk speciaal gemaakt om make-up te verwijderen.
Ik hoor vaak dames die afwasmiddel gebruiken met olijfolie. Is waarschijnlijk ook prima, maar voor de blenders en de kwasten niet heel goed (afwasmiddel droogt ontzettend uit) en dan gaan je tools echt veel minder lang mee.
Daarnaast vraag ik me af of je deze ingrediënten wilt blootstellen aan je gezicht.
De Blendercleanser bevat ingrediënten die je make-up goed verwijderen maar ook niet schadelijk is voor de kwasten en de huid.
Deze Blendercleanser is overigens nieuw voor mij (volgens mij überhaupt nieuw) want het is in een vaste vorm in plaats van een vloeibare vorm. Hmmm, ik vroeg me af of ik dit fijn zou vinden.

beautyblender-pro-on-the-go-kit-review-nederlands-_2051JA!! Fijner nog dan de vloeibare vorm om eerlijk te zijn. Het is een soort zeepje en je kunt het goed over de sponzen uitwrijven en je kwasten eroverheen wrijven. Het schuimt lekker en de make-up is er vrijwel meteen vanaf.
Oké ik speel vals, ik gebruik wel een Brushegg voor mijn kwasten, maar het is zo gepiept.
En daarbij: het ruikt écht heel lekker!

VERKRIJGBAARHEID

BEAUTYBLENDER KIT

Ik ben BLIJ met deze Beautyblender kit! Je kunt hiermee als beginner én als pro goed mee werken. Omdat er een cleanser bij zit vind ik de kit helemaal compleet.
Ik ga voortaan ook de solide cleanser halen in plaats van de vloeibare. Ik vind hem veel fijner eerlijk gezegd. En volgens mij doe ik er ook nog zuiniger mee.

Ik zou heel blij zijn als ik deze kit zou krijgen voor Sinterklaas of Kerst

De ‘Pro on the Go kit’  is vanaf deze maand verkrijgbaar bij de Ici Paris XL en bij de webshop van Douglas voor €44. De kit behoort tot de Holiday Kits. Ook de Fab Five is deze maand uitgekomen voor €85. Iets duurder maar dan heb je ook wel wat.
Ik zou in ieder geval heel blij zijn als ik deze kit zou krijgen voor Sinterklaas of Kerst. Perfecte cadeautip dus!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf   *disclaimer

May