Vollere lippen zijn een hype. Ik wordt echt doodgegooid met prachtige volle lippen. De fillers vliegen je om de oren, don’t get me wrong. Ik wil het ook, maar ik durf echt niet. Als er 1 ding is waar ik een hekel aan heb dan zijn het naalden..
Wunderkiss belooft je ook vollere lippen te geven maar zonder naalden. Klinkt al een stuk fijner, dat wilde ik graag uitproberen. Lees je mee? 

Wunderkiss

Wunder kende ik al van Wunderbrow, waar ik eerder een artikel over schreef. Misschien wel een van de bekendste producten van het merk.
Vandaag probeer ik de Wunderkiss. Een formule die belooft de lippen voller te doen lijken. Wat mij in ieder geval wel aanspreekt. Volle lippen zijn awesome! En dit krijgen zonder spuitjes of enge toestanden? Yes please. Hopen dat het ook echt werkt.

Volle lippen zonder spuitjes of enge toestanden

Wunderkiss heeft haar eigen patent op de formule die ze gebruiken. Het is een behoorlijk ingewikkeld verhaaltje, en om dit in eigen woorden te vertellen durf ik niet aan.
Ik vond het volgende over de formule:

Dermaporting Technology maakt gebruik van een gepatenteerd complex van penetratie enhancers die de huid in staat stellen grote moleculen te laten passeren. De huid heeft een barrière die van nature alles met een ionische lading afstoot zoals water, collageen en hyaluronzuur. De huid absorbeert materialen die niet-ionisch zijn, zoals lipiden (in hoofdzaak vet). Dermaporting technologie maakt gebruik van een complex van lipiden die door een farmaceutische kwaliteits zuiveringsproces gaan, en zijn ontworpen om grote moleculen te omhullen en te vervoeren in het oppervlak van de huid. Door Dermaporting dat eenmaal in het oppervlak van de huid is geleverd, geven de lipiden deze “micro-fillers vrij,” met inbegrip van farmaceutische kwaliteit, hoogmoleculaire collageen en hoogmoleculair hyaluronzuur. Deze micro-fillers activeren binnen het oppervlak van de huid en helpen om het uiterlijk van de lippen voller te maken. Elke keer dat u Lip Plumping Gloss aanbrengt op uw lippen, brengt u collageen en hyaluronzuur in door middel van Dermaporting technologie, dat zal zorgen voor een plumping effect binnen enkele minuten na het aanbrengen.

Ik kan nu heel interessant gaan doen, maar ik snap bovenstaande zelf ook niet echt. Als het maar werkt.

WUNDERKISS GEBRUIKEN

WUNDERKISS REVIEW

Wunderkiss komt in een doosje waarin je (gelukkig) een gebruiksaanwijzing vindt, een lipgloss en een soort spuit. Het ziet er een beetje ingewikkeld uit.
Normaal gesproken lees ik nooit de bijsluiters, maar ik wilde het nu toch wel even doen.
De lipgloss zit in een gewone tube, zoals bijvoorbeeld een mascara. Er zit een klein kwastje aan waarmee je de gloss kunt aanbrengen.
Het spuitje is als het ware de formule die je moet mengen met de gloss, samen geeft het je lippen een boost waardoor ze dus voller worden/lijken.

De bloedsomloop wordt goed op gang gebracht

Je kunt de fasen opbouwen door eerst een klein beetje van het spuitje bij de gloss toe te voegen. Hiervan gaan je lippen iets tintelen en ogen ze wat voller.
Dit bouw je op tot je de derde fase hebt bereikt. Nu gaan je lippen écht heel erg tintelen: think cinnamon on the lips.
Ja, ik ben overtuigd dat het je lippen voller doet lijken want de bloedsomloop wordt heel goed op gang gebracht 😉

WUNDERKISS REVIEW
WUNDERKISS REVIEW

ERVARING

Ik heb inmiddels de Wunderkiss tot level 3 uitgeprobeerd. En de lippen lijken inderdaad voller dan dat ze zijn.
Natuurlijk niet blijvend, na een paar uur is het effect wel verdwenen. En vergelijkbaar met fillers vind ik het ook niet. Maar je ziet wel degelijk verschil!
De gloss heeft een super hoge glans wat erg mooi kan zijn, ik heb uiteindelijk zelf de lipgloss wat afgeveegd om een lipstick aan te brengen. Wat ik graag zou willen zien is een Wunderkiss met een matte finish. Die dus opdroogt. Zodat je hierna je eigen matte lipstick kunt aanbrengen. Perfect!

Maar zoals het nu is ben ik er al tevreden over. Mijn lippen lijken net iets voller en het geeft een mooi effect. Het product doet dus wat het zegt.

WUNDERKISS REVIEW
WUNDERKISS REVIEW

MET LIPSTICK:

WUNDERKISS REVIEW

VERKRIJGBAARHEID

WUNDERKISS REVIEW

De producten van Wunder kunnen allemaal worden aangeschaft op de officiële website van Wunder2. Ze verzenden wereldwijd en je weet zeker dat het goed zit.
Mocht je er nu toch zijn, neem dan even een kijkje bij de Wunderbrow en de andere producten. Ze hebben best bijzondere en unieke tools.
Happy shopping!

Was jij al bekend met Wunder2? Welke producten heb jij uitgeprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf  *disclaimer

May