Deze Make-up Monday heb ik niemand minder dan Leila Amini voor jullie gestrikt. Een prachtige dame met ontzettend veel talent.
Ik kende haar al een tijd en ontmoette haar laatst op een event. Ik vroeg haar of zij nog steeds een look voor mij wilde maken (we hadden het er al over gehad) en dat wilde ze. Dus bij deze, enjoy de warme glitterlook van Leila!
In het artikel vind je de ‘How-to’ en de video. 

LEILA

Hallo allemaal!

Mijn naam is Leila en ik ben een helemaal gek van make-up.  Lieve Mayke heeft mij gevraagd of ik een look wilde delen met haar lezers.. natuurlijk wil ik dat!
In onderstaande Youtube Tutorial heb ik deze warme oranjeachtige glitterlook gecreëerd. Deze kun jij zelf net zo makkelijk namaken! De video is in het Engels  en je kan al veel opmaken uit de beelden. Toch heb ik speciaal voor jullie alles in het Nederlands op een rijtje gezet.

MAKE-UP MONDAY: LEILA AMINI!

HOW TO:

Voordat ik de look begon had ik mijn wenkbrauwen al ingekleurd en een oogschaduwbasis aangebracht . Dit doe ik om tijd te besparen op de video en om niet telkens hetzelfde te laten zien.  Ik heb ook  mijn gezicht geprimed met de Porefessional van Benefit zodat deze intrekt tot ik toekom aan mijn foundation.

Ogen:
Begin met de NYX Full Throttle in Color Riot: Pak een oranje warme toon voor in je arcadeboog. Doe dit met een blending kwast . Ik gebruik hiervoor de Zoeva 221.
Pak vervolgens de warm rode kleur uit dezelfde palette en blend deze iets minder uit in je arcadeboog dan de voorgaande kleur.
Neem daarna een plattere kwast en breng een gouden shimmer aan op je ooglid. Ik heb hiervoor de Morphe 35F palette gebruikt.
Neem daarna weer je blending kwast en blend alle randen over elkaar.
Vervolgens neem je een bruinige kleur waarmee je de oogschaduw blend tot bijna aan je wenkbrauwen. Daarna pak je de Urban Decay Heavy Metal glitterliner  in kleur Midnight Cowboy om over je gehele ooglid te kleuren.
Vervolgens trek je een eyeliner met de NYX Matte liner en geef je je wimpers een laagje mascara. Daarna plaats je daaroverheen je nepwimpers. Hier heb ik de Black Swan Collection in Diana opgebracht met dark tone DUO lijm.  Voorlopig ben je dan klaar met de ogen.

 

Gezicht:
Foundation heb ik gemixt met een beautyoil omdat ik het niet te dik wilde hebben en ik wilde een subtiele glow. Heirbij heb ik Urban Decay All Nighter foundation en Tatcha Camellia Beauty Oil gebruikt. Blend dit in met een Beautyblender.
Vervolgens heb ik een corrector van Becca onder mijn ogen gebruikt en daaroverheen een Pro Longwear concealer van MAC. De concealer heb ik ook op de plekken aangebracht waar je highlight. Blend dit ook in met een Beautyblender.
Daarna heb ik alles vastgezet met een Real Techniques spons en Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder.
Voor het contouren heb ik Kat von D Shade & Light palette gebruikt met de Morphe E4 kwast.  Na het contouren heb ik alle settingpowder weg geveegd.
Als blush heb ik de Morphe 9B palette gebruikt en in het filmpje zie je de exacte kleuren (heeft geen namen). De kwast hiervoor was de blush brush van Real Techniques.
Highlighter heb aangebracht met een blending kwast. De highlighter is Anastasia Beverly Hills So Hollywood. Deze heb ik ook snel in mijn ooghoeken aangebracht.

Om de ogen verder af te maken heb ik dezelfde oogschaduw kleuren als boven ook op mijn wimperrand gebruikt. Vervolgens heb ik het afgemaakt met een laagje mascara.

Lippen:
MAC lipliner in Chicory en Gerard Cosmetics liquid lipstick  in Aphrodite.

Op het eind heb ik alles vast gezet met een settingspray van Urban Decay.
Later besloot ik toch ook glitter op het middelste deel van mijn wimperrand te plaatsen. Daarbij heb ik ook nude liner van LOOkX cosmetics in mijn waterlijn gedaan.Deze komt uit de Beautybox van November (beautybox.nl)

VIDEO

FOLLOW!

Ik hoop dat ik jullie zo goed heb kunnen uitleggen wat je precies voor deze look moest doen en ik weet zeker dat het jullie ook lukt. Tag me vooral in je foto’s!

Vergeet niet de video te liken en te abonneren op mijn kanaal!
Je kunt mij ook mijn andere social media kanalen volgen:
Snapchat: itsleilaamini
Instagram: http://www.instagram.com/itsleilaamini
Facebook: http://www.facebook.com/itsleilaamini

Heel veel liefs,
Leila

May