Bij deze dΓ© Wunderbrow review. Sinds kort heb ik het voorbij zien komen en volgens velen is het de holy grail als het gaat om wenkbrauwen.
Ik ben echt een brow freak, niet dat ik altijd brows on fleek heb maar ik vind het wel belangrijk. Een wenkbrauw product moet dus echt wel met iets goed komen voordat ik tevreden ben. Ik heb de wunderbrow nu een aantal keer gebruikt en ik deel met jullie wat ik ervan vond.Β 

WUNDERBROW

Wunderbrow review: Brows on fleek?

Oke, als eerste. Wat is precies dan ‘Wunderbrow’?
Wunderbrow is een semi permanente wenkbrauw product in de categorie make-up. Want je hoeft er geen enge dingen voor te doen.
Volgens wunderbrow kun je het product in 1 beweging aanbrengen binnen 1 minuut en blijft het een aantal dagen zitten.
Wunderbrow is waterproof en veegproof en dekt grijze haren.

Klinkt allemaal super en heel ideaal. Ik wilde het dus best graag uitproberen!

Wunderbrow review: Brows on fleek?

Wunderbrow review

Op de bovenstaande foto heb ik Wunderbrow gebruikt. Hieronder vertel ik je stap voor stap wat ik heb gedaan en hoe ik het ervaren heb.

Wunderbrow-review-brows-2595Wunderbrow komt in een kit. In de kit zit het product zelf in een soort lipgloss flesje. Het kwastje van de wunderbrow is ook redelijk vergelijkbaar met een kwastje van een lipgloss.
Zelf was ik hier een beetje verbaasd over, want hoe krijg je dan een strakke brow?
Verder zit er in de kit nog een borsteltje waarmee je het product in de wenkbrauw kan uitborstelen. Tot slot natuurlijk een handleiding. Ook handig.

Wunderbrow-review-brows-2596De kleur die ik heb is de donkerste: Black/Brown. Mijn wenkbrauwen zijn zwart van zichzelf. Er zijn trouwens 4 kleuren waar je uit kunt kiezen.
Wat ik heb gedaan is niet binnen 1 minuut gepiept en ik heb er een potloodje bij gebruikt. Ik hou van strakke brows en zonder het potloodje zijn ze niet zo strak heb ik gemerkt. Voor een natuurlijke browlook is dit trouwens wel perfect. Dan heb je geen potlood nodig.

1. First of al heb ik dus aan de onderkant van mijn wenkbrauw een strakke lijn getekend. Van de voorkant naar de achterkant.
2. Vervolgens heb ik het product met een wenkbrauwkwastje van het wunderbrow kwastje overgenomen en ben ik begonnen bij het staartje van mijn wenkbrauw in te vullen. Ook de lege plekjes worden ingevuld en vervolgens ga ik met wat er nog over is naar de voorkant.
Ik pak geen nieuw product voor de voorkant van mijn wenkbrauw (bij de neus) want hoe lichter je dit laat hoe natuurlijker het eruit ziet.
3. Toen ik alles had ingevuld ben ik met het borsteltje over mijn wenkbrauw gaan borstelen om het product wat te verspreiden. Als je heel lang wacht dan droogt het product wat op waardoor de haren stugger worden en het moeilijker te borstelen is. Zorg dus dat je wenkbrauw voor wenkbrauw doet.
4. Tot slot haal ik de restjes weg met een wattenstaafje die net buiten mijn wenkbrauw terecht zijn gekomen. Zolang het product nog niet is opgedroogd kun je dit makkelijk doen.
5. Voila klaar!

Wunderbrow-review-blog-3564

Om heel eerlijk te zeggen ben ik er niet hysterisch over. Ik vind het product wel fijn voor dagen dat ik niet zoveel zin heb om mijn make-up te doen en de wenkbrauwen toch niet helemaal kaal wil laten, want dan zie ik eruit als een naaktslak..

Het snel aanbrengen klopt dus wel. Ik ben zo klaar en dat vind ik wel fijn. Maar voor feestjes of voor een full good look gebruik ik liever een gel die toch veel strakker pakt.
Het kwastje van de wunderbrow vind ik persoonlijk niet handig, hij is te lang waardoor ik dus niet precies kan werken. Ik gebruik een schuine wenkbrauwenkwast om de wunderbrow aan te brengen. Werkt toch fijner.

Wat ik wΓ©l echt heel prettig vind is dat de wunderbrow waterproof is en ook veegproof. Dat klopt, ik kan eroverheen vegen maar het geeft niet af en je veegt je product ook niet weg.
Waterproof is vooral fijn in de vakantie op het strand. Yay!
Bij mij blijft de wunderbrow niet dagenlang zitten. Ongeveer 2 dagen blijft het zitten maar ik zei al, ik ben een brow freak en doe dus toch bijna iedere dag mijn wenkbrauwen wel.

Ik denk dat als je lichte wenkbrauwen hebt en dit product gebruikt dat je heel tevreden kunt zijn. Persoonlijk heb ik al donkere brows dus het is puur het opvullen van lege plekjes en het geven van vorm.
Als ik dit product een cijfer mocht geven is het een 8. Ik ben namelijk toch wel blij dat ik hem heb. Vooral voor de vakantie en in de zomer (als je geen full make-up look wilt maar een wat meer natuurlijke look) is het perfect.

KOPEN

Wil je de Wunderbrow zelf ook aanschaffen? Dat kan op de website van Beauty’s Nederland.
De Wunderbrow kit is €29,95.
Ik gok dat je ongeveer een halfjaar kunt doen met de kit. Ook omdat je het niet dagelijks hoeft te gebruiken.

Was jij al bekend met Wunderbrow? En hoe bevalt het?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May