Matte lipstick is prachtig! Je ziet het overal, je lippen lijken  net iets groter en mooier, je lipvorm kun je prachtig accentueren and so on.
Jammer is alleen dat veel matte lipstick je lippen uitdrogen, dat ze niet lang blijven zitten of dat ze te korrelig zijn.
Deze Mua Luxe Velvet Criminal Lip Laquer klinkt niet alleen chic maar is ook echt heel mooi.

MUA - Budget oogschaduw palette

Surprise, leuk feitje voor als je dit nog niet wist… MUA is een budget merk. Want deze matte lipstick kost je maar €4,99.
Het merk MUA is te koop bij de meeste kruidvat filialen en anders kun je ze altijd nog online bestellen.

De MUA Luxe Velvet Criminal Lip Laquer zit in een mooie stijlvolle lipgloss tube met een zwarte dop.
Een lekkere catchy kleur is het, namelijk fel roze.
Zelf ben ik niet zo erg van het felroze maar soms als ik mezelf een beetje een rebel voel of als ik een feestje heb dan draag ik nog wel eens knalkleuren.

MUA - Budget oogschaduw palette

De lipstick is SUPER gepigmenteerd en ook SUPER mat. Eerlijk gezegd een van de betere matte lipsticks die ik ooit heb gehad.
1 laagje is voldoende en dit blijft serieus de hele dag zitten, en erna. De swatch die ik heb gemaakt zat er de volgende dag nog op na 2 keer douchen en schrobben haha.
Longlasting is hij dus absoluut.
Van mijn lippen ging het er overigens wel af na het douchen, gelukkig.

MUA-make-up-oogschaduw-highlighter-velvet-lips-0814Het is een ultramatte lipstick en het droogt snel op. Daarentegen droogt het mijn lippen totaal niet uit. Meestal heb ik wel last van velletjes of groefjes bij matte lipstick maar bij deze heb ik dat totaal niet. Ik ben serieus een beetje flabbergasted van de kwaliteit van dit product en de prijs. Want voor €5 heb je vaak niet zulke goede lipsticks.
Zelfs de matte lipcreams van NYX (€7) blijven niet zolang zitten als deze.

Er zijn in totaal 18 verschillende kleuren in deze lijn maar het Kruidvat verkoopt ze helaas niet allemaal en ook zijn ze daar allemaal uitverkocht 🙁 Meh.
Wil je de kleurtjes zien en toch bestellen? Dan kan dat via de officiële webshop van MUA voor 3 pond per stuk.
Wel komen er dan wat hogere verzendkosten bij. Ongeveer €7.

MUA Velvet lips
MUA Velvet lips

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May