Yes, guilty. Het maken van selfies, voor instagram, snapchat of voor mijn blog. Doesn’t matter. Wanneer mijn make-up goed zit moet dat worden vereeuwigd natuurlijk.
En hoe balen is het als het licht dan je hele selfie verpest. Meh! Dan heb je dus een selfie case nodig.
De Lumee case biedt de oplossing hiervoor. De Kardashians zijn al fan. Lees je mee?Β 

LUMEE CASE

Selfie case: love it or leave it

Serieus ik ben echt in LOVE! De Lumee case is echt heel tof!
Het hoesje is beschikbaar voor de iPhone 5 en 6 (ieder model) en heeft ingebouwde led verlichting.
Lumee-selfie-hoesje-licht-3298De led verlichting zit natuurlijk aan de voorkant zodat je gezicht wordt belicht. Je kunt hem ook als zaklamp gebruiken maar seriously, wie doet dat?
De verlichting kan heel fel maar kan ook zachter worden gezet door het indrukken van de knop aan de achterkant.

Lumee-selfie-hoesje-licht-3299Je kunt er ook voor kiezen om de verlichting te laten knipperen maar dat vind ik zelf alleen maar irritant.. Van mij hadden ze dat wel weg mogen laten.
Ik heb nog even getwijfeld om het hoesje op Ali Express te kopen maar ik heb het toch niet gedaan. Want 1. Je wacht echt minimaal 2 weken op je bestelling, 2. Misschien is de kwaliteit wel bagger en 3. Je hebt geen garantie of retour mogelijkheden (stel dat ik daar dus per ongeluk de 5 variant had besteld…).

Lumee-selfie-hoesje-licht-3301Ik heb er voor gekozen om het hoesje gewoon in Nederland aan te schaffen. Bij de verkoper van iAccessory. Zij leveren namelijk de dag na je bestelling. Top! (Ik let daar toch altijd wel op).
Verder was het best drollig want ik heb het verkeerde hoesje besteld (kijk zie je wel, gelukkig niet uit China). Gewoon niet kijken en te snel bestellen…. Maar de medewerkers van iAccessory waren zo lief om me niet (openlijk) uit te lachen en stuurden meteen het goede hoesje op. Die ook de volgende dag weer binnen was! Ik raad deze webshop dus absoluut aan!

IMG_3504Verder informatie: Het hoesje werkt met een accu die je op kunt laden door middel van een USB kabeltje die wordt meegeleverd met het hoesje. Hij laadt echt heel snel op, ongeveer een kwartiertje. Het felste licht kun je tot 2 uur onafgebroken gebruiken.
Ik ben hooked! Dus als je op snapchat allemaal perfecte selfies ziet, dan weet je hoe het komt haha!
Ps. Snapchat naam is: Bymayke. Leuk als ik je daar zie!

Selfie case: love it or leave it

Links is zonder Lumee belichting en rechts is met belichting. Hello highlighter!! πŸ™‚ Maar what is up met m’n wenkbrauw..?!? Haha!

Conclusie: LOVE it!

May