Yes, het is zomer en het is weer tijd voor de bronzy glow op je huid! Tenminste, ik hou ervan!
Foundation gaat weer voor een paar maandjes de kast in en de bronzers worden ruimschoots aangebracht. Heerlijk!
Sinds dit jaar ben ik vooral geïnteresseerd in natuurlijke make-up én dierproefvrije producten. De Boho bronzer voldoet hieraan. Ik heb hem uitgeprobeerd en vertel jullie wat ik vind.

BOHO

Eerst even kort wat informatie over de producten van Boho Green Revolution. Boho is een Frans biologisch make-up merk en bestaat sinds 2012.
De make-up van dit merk is zeker betaalbaar en varieert van €5 tot ongeveer €20. Fijn voor je portemonnee dus.
Alle producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, de verpakkingen zijn milieuvriendelijk (gerecycled en recyclebaar), de make-up is niet getest op dieren en het bevat geen parabenen of petrochemische ingrediënten. Hallelujah! Klinkt voor mij in ieder geval heel goed.

BOHO TERRA COTTA PEARLY

Boho Bronzer review

Boho Bronzer

De Boho Terra Cotta Pearly is een bronzing powder in een very cute little box. Het doosje is rond en van karton en heeft op de bovenkant een doorzichtige folie zodat je de poeder kunt zien.
Het doosje is redelijk groot, 9 gram poeder krijg je voor €12,95. Prima prijs.
De poeder is gemaakt op basis van olijfolie, abrikoosolie, sucrose-esters en was. Verder is het een zogenoemde ‘baked powder’ die is gebakken in een klei oven en belooft het je huid te hydrateren.
Ik heb gekozen voor de pearly variant (met een beetje shimmer) en kleur Opale land. Je hebt de keuze uit 8 verschillende poeders, van mat tot shimmer in verschillende bruinkleuren.

MIJN MENING

Boho Bronzer review

Ik vind het doosje er zo simpel maar zo leuk uitzien! Bij het openen van het doosje ben ik nog blijer. Ik heb gekozen voor de pearly variant want ik hou wel van een beetje shimmer op mijn gezicht, zeker in de zomer. De matte variant is denk ik ook erg mooi maar is beter geschikt voor in de winter of als gezichtspoeder met een gebruinde huid.
De poeder heeft kleine glinsteringen en weerkaatst prachtig in het licht.
Ik breng de poeder aan met een grote poederkwast op bepaalde delen van mijn gezicht. Juist de delen die wat donkerder zijn (onder de jukbeenderen, bovenop het voorhoofd en de wangen voor een bronzy effect). Het midden van het gezicht laat ik liever lichter en hoeft van mij ook niet te shinen. Anders lijkt het net of ik in een unicorn pot heb gehangen.
De poeder heeft niet heel veel pigment maar dat ben ik gewend van gebakken poeders. Als je echt heel gepigmenteerde poeders wilt dan moet je gewoon niet kiezen voor een gebakken poeder.
Juist dat subtiele vind ik erg mooi. Het geeft nét dat beetje extra glow. Je zou zelfs kunnen zeggen dat je geen make-up draagt als je alleen de bronzer gebruikt omdat het zo mooi subtiel is.
Voor de zomer dus perfect!!! Hi bronzy casual glow 🙂
Het maakt mijn huid minimaal wat donkerder en daardoor accentueer ik het toch een beetje. De shimmers zorgen voor een soort highlight effect.

Ik vind de bronzer echt prachtig en deze gaat zeker met mij mee op vakantie. Dit is het eerste product wat ik heb geprobeerd van Boho maar zeker niet de laatste!

Boho Bronzer review
Boho Bronzer review

Foto’s zijn zoals je ziet met mijn telefoon geplaatst. Sorry voor de bad quality. Maar geloof me, de bronzer is prachtig!

HEBBEN!

Je kunt de Boho bronzer kopen op de webshop van Big Green Smile. Zij verkopen overigens meer producten van dit merk en ik zou als ik jou was toch nog even een kijkje nemen.
Zelf ga ik binnenkort ook mijn stash even vergroten met dit merk ♡

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May