Yay! Gefeliciteerd! Want L’occitane is 40 jaar.
En om dat te vieren hebben ze een thema bedacht. Namelijk de geur van een lang liefdesverhaal. How cute is that? Alles begon in de Provence en daar is de geur van het thema dus ook op geïnspireerd. Ik heb de welbekende Verbena geur van dit thema weten te bemachtigen! 

VERBENA

L'Occitane verbena eau de toilette

L’Occitane is 40 jaar!

Verbena viert dus haar 40e verjaardag en komt met een nieuwe limited edition look. Nou ja, de producten hebben nog de mooie vertrouwde look maar het ontwerp is toch anders.
Namelijk de lange strepen die de velden met lange rijen Verbena in de Drome Provençale moeten voorstellen.

EAU DE TOILETTE

L'Occitane verbena eau de toilette

De geur Verbena is bij L’occitane liefhebbers zeker al bekend. Want wat is ‘ie lekker! Ik kan niet stoppen met ruiken aan mezelf haha.
Verbena is een frisse energieke geur. Het ruikt cirrus-achtig en heeft een hele intense verslavende geur. Het ruikt naar de oogsttijd van Verbena in de Provence. Ik heb zelf geen idee hoe dat ruikt want ik ben er niet geweest. Maar als het zo ruikt dan is het echt HEERLIJK.

L'occitane-verveine-verbena-eau-de-parfum-3311
L’occitane beschrijft het als volgt:

Geplant in nette rijen en vochtig van de ochtenddauw vult verbena de lucht met zijn opwekkende, energieke frisheid. L’OCCITANE Verbena doet denken aan de heerlijke geur die de lucht vult tijdens de oogsttijd in Drôme Provençale. Pittig, opwekkend en heerlijk licht, met die bijna rauwe citroenachtige groenheid van bladeren die je op een zomerdag tussen de vingers wrijft, vermengd met de zachte gratie van geranium. Dit is een verbena die simpelweg ruikt naar verbena.

En ik kan uit ervaring zeggen dat het echt goddelijk ruikt. Serieus een aanrader!

DEZE LIMITED EDITION KOPEN

L'Occitane verbena eau de toilette

De limited edition exemplaren van L’occitane (o.a. ook de shower gel, zeep, body mousse, body mist en foaming baths) zijn vanaf NU (1 juni) te koop bij de L’occitane boetieks en op de webshop van L’occitane.
Deze parfum bevat 100ml en kost €48.

Happy shopping ladies!

Disclaimer

May